Ocak yumurta donasyonu

Hayır tek embriyo kalmıştı geriye dondurmak istemedik o yüzden şimdi sil baştan tekrar başlayacağız mecbur doğuşta işlem yaptırdım siz hangi hastanede işlem yaptırmıştınız ve kaç kez yaptırdınız acaba 😢🤕
Çok geçmiş olsun canım

Ben 3 kez tek embriyo transferi oldum yarım rahimli olduğum için. İlk ikisi kimyasal üçüncü negatif oldu. Bu som denememiz ve yarın transfer olacak 2 embriyo konulacak , gyno life ta yaptık biz
Memnunmusunuz merkezden bende burda yaptırmayı düşünüyorum da

Memnunmusunuz merkezden bende burda yaptırmayı düşünüyorum da
Evet ben merkezden de doktordan da memnunum benim negatif sonuçlarımın sebebi yarım rahimli olmamdan kaynaklanıyor ayrıca bağışıklık değerlerim çok yüksek çıktı vücut embriyoyu reddediyor, bu sefer farklı bi protokol uyguladık

Evet ben merkezden de doktordan da memnunum benim negatif sonuçlarımın sebebi yarım rahimli olmamdan kaynaklanıyor ayrıca bağışıklık değerlerim çok yüksek çıktı vücut embriyoyu reddediyor, bu sefer farklı bi protokol uyguladık
valla bende bir çok merkezle görüştüm. Eylül ayından bu yana. En ilgili ve içime sinen burası oldu. Sürekli yazıp sordular. Kısmetse mart ayında başlıycam bende. Allah nasip etsin isteyen gönlü güzel herkese

Hayır tek embriyo kalmıştı geriye dondurmak istemedik o yüzden şimdi sil baştan tekrar başlayacağız mecbur doğuşta işlem yaptırdım siz hangi hastanede işlem yaptırmıştınız ve kaç kez yaptırdınız acaba 😢🤕
Acaba merkez mi değişseniz bende ilaçları kestim 6 gün oluyor leke var gerisi yok zaten adetlerim az olur Dr a yazdım duphaston alıyım mı diye er yada geç adet gelir şimdilik kullanmayın ilaçları yeni kestik bekleyelim dedi bende bikaç ay ara verip Kıbrısı düşünüyorum nasipse 🤦‍♀️

Siz nerde yaptırdınız acaba kıbrısta ne gibi tahliller istiyorlar bağışıklılık testini Kıbrıs mı yaptı msl bize onlar hiç bakılmadı prednol kullandım ama hep nedense hep reddediyor vucut emriyo uyu 🤦‍♀️

valla bende bir çok merkezle görüştüm. Eylül ayından bu yana. En ilgili ve içime sinen burası oldu. Sürekli yazıp sordular. Kısmetse mart ayında başlıycam bende. Allah nasip etsin isteyen gönlü güzel herkese
Canım nerde başlıyorsun karar verdin mi? Benim yeni bittiği için tedavi bikaç ay dinlencem öle.

Siz nerde yaptırdınız acaba kıbrısta ne gibi tahliller istiyorlar bağışıklılık testini Kıbrıs mı yaptı msl bize onlar hiç bakılmadı prednol kullandım ama hep nedense hep reddediyor vucut emriyo uyu 🤦‍♀️
Gynolife ta yaptık donasyonu, ancak ben olumsuz sonuçlar alınca ankarada bir doktora gittim onda yarım rahimin gebe kalmaya engel olmadığını söyledi erken doğum sebebidir desi, bağışıklığına bakalım dedi çok ayrıntılı tüm değerlerime bakıldı ve değerler yüksek geldi embriyoyu kabul etmeme sebeplerinden biri de bu dedi, bugün transfer oldum farklı ilaçlar ve protokller uygulandı inşallah bu sefer pozitifi görürüz

Gynolife ta yaptık donasyonu, ancak ben olumsuz sonuçlar alınca ankarada bir doktora gittim onda yarım rahimin gebe kalmaya engel olmadığını söyledi erken doğum sebebidir desi, bağışıklığına bakalım dedi çok ayrıntılı tüm değerlerime bakıldı ve değerler yüksek geldi embriyoyu kabul etmeme sebeplerinden biri de bu dedi, bugün transfer oldum farklı ilaçlar ve protokller uygulandı inşallah bu sefer pozitifi görürüz
Canım benim hayırlı olsun transferin insan her yeni protokelden sonra daha bir umutla bakıyor demi 😍 Rabbim bu defa kucağını doldursun sende yatarsın son aylarda erken doğum olmasın diye hoş olsada artık teknoloji hat safhada bebişler orda gelişimini tamamlıyor içini rahat tut güzel haberlerini yaz buraya 🤲

Canım benim hayırlı olsun transferin insan her yeni protokelden sonra daha bir umutla bakıyor demi 😍 Rabbim bu defa kucağını doldursun sende yatarsın son aylarda erken doğum olmasın diye hoş olsada artık teknoloji hat safhada bebişler orda gelişimini tamamlıyor içini rahat tut güzel haberlerini yaz buraya 🤲
Aminn her yeni tedavi yeni umut güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah 2023 te hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alalım rabbim bizi de sevindirsin

Aminn her yeni tedavi yeni umut güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah 2023 te hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alalım rabbim bizi de sevindirsin
Amin arkadasım olmassa da vardır bunda bir hayır deyip evlat edinmeye başvurcaz yapacak bir şey yok hayırlısı olsun 🤲

Aan
Amin arkadasım olmassa da vardır bunda bir hayır deyip evlat edinmeye başvurcaz yapacak bir şey yok hayırlısı olsun 🤲
Benim eşim onu kabul etmiyor, teyzem evlat edindi zor süreçlerden geçtiler çocuğun ailesi daha sonra çocuklarını almak istedi bi sürü olay mahkeme süreci oldu, gözümüz korktu

Nasıl yorumları fln canım ne zaman başlıyorsun hadi hayırlısı olsun güzel haberlerini alayım 🤲😘
Amin cümlemizin hayırla sonuçlansın. Mart gibi başlıycam Allah nasip ederse. yan önce koordnatörle görüştüm halada görüşüyoruz. Hocamıza 1 saat sürmeden aradı. tedaviye başlamadım halde aklıma takılan herşeyi soruyorum sağolsun onlarda cevapsız bırakmıyor. Bilmiyorum içim ısındı

Hadi inşallah rabbim gönlündekini versin inşaallah

Ankara'daki doktorum kim canım. Sanırım ön hazırlığı onda yaptırdın. Ücret Ne kadar aldı merak ediyorum. İstersen özelden de yazabilirsin.

Aan

Benim eşim onu kabul etmiyor, teyzem evlat edindi zor süreçlerden geçtiler çocuğun ailesi daha sonra çocuklarını almak istedi bi sürü olay mahkeme süreci oldu, gözümüz korktu
Ondan eşimde korkuyor ama hepsi aynı olcak diye bir şey yok öyle değilmi eşimin korktuğu da o neler görüyoruz duyuyoruz diyor ama ben çok istediğim için sıcak bakmaya başladı arkadasım aldı 0 yaş 3 sene bekledi ama 0 yaş zor bizim okadar beklemem bakalım nasip

Transferin hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alır bebeklerini kucağına alırsın dualarımdasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 bize de sonuçlarını hastane hakkında fikirlerini ilet olur mu 🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

Merhaba 10. Gün ve 11. Gün yaptım negatif ilaçları kestim 13. Gün bugün kanamam başladı ilaçları kesmem nedeniyle regli görüyorum 😢😢😢
Cok üzüldüm sizi takip ettim bende yazılarınızı peki dondurulmus embriyo var miydi

Back
X