Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ocağım gri derken bu inoks denen tipleri kastettiniz sanırım.
Ben hep ya arap sabunu yada beyaz sabun kullanıyorum. Kurumuş bir takım şeyler varsa sabun+ su bir süre bekletiyorum. Kir yumuşayınca da mikro fiber bezlerle çıkartması gayet kolay oluyor. Sonra tabi sabunu gitsin diye bir-iki kere duru su ile silip, arkasından kurulamak lazım.
Bulaşık deterjanı da kullanılabilir, ama sanki o daha zor arınıyor gibi geliyor bana. Sabunlu da kalınca dalga dalga bir görünüm olabiliyor, o nedenle detarjanı tercih etmiyorum.
Tam ocakların altında, alevin etkisiyle, bazı bölgelerde ufak tefek sarılıklar oluyor, onlar çıkmıyor. Ama zaten onlar görülmeyecek yerde oluyorlar.
canıö eger fırının ınox sa onların özel temizleyicileri var .hem de cok güzel parlatıyo.hiç leke kalmıyo.8 tl ya satılıyodu
kızlar ocağımı ovalıyorum ovalıyorum cıkmıyor. tel kullanmak istemiyorum. Ocagım gri renk bana yardımcı olun leke bırakmadan pırıl pırıl bir ocak istiyorum yardım edin![]()
İnox ürünleri normal su ile temizlemek zamanla çatlamaya sebep olabilir.
Aldığınız markadan temizleyici vermediler mi ? 1 damlası sıkıp kuru peçete ile pırıl pırıl oluyor
hiç olmadı cif kutusu gri olanını kullanın bunu da kullanan var tel falan kullanmak yasak
Aldığınız markadan temizleyici vermediler mi ? 1 damlası sıkıp kuru peçete ile pırıl pırıl oluyor
hiç olmadı cif kutusu gri olanını kullanın bunu da kullanan var tel falan kullanmak yasak
Arap sabununu deneyecegim ne varsa eskilerde var vallahi6 senedir normal su ile temizliyorum, hiç bir şey olmadı. Servis arap sabunu kullanın demişti, ben de öyle yapıyorum. Açıkçası bu satılan özel temizleyicilerin sadece ve sadece para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Tel kullanmamak lazım tabi.
Canimcok ilginc bunuda deneyecegim gercekten cok degisik ve bilmedigim seyler duydum hepinize tesekkurler kizlarcanım benim eşim ınox fırınlarını imalatında çalışıyor. simferde temizleme ürününü bulamazsanız bebek yağıyla temizleyin diyo. kuru bir beze bir kaç damla bebek yağı döküp silin. temizliğine şaşıracaksınız.