Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım 39+0 bıgün 40.haftaya girdim eli kulagında inşallah gelicek kafasını kanala sokabilirse inşallah doğucak. İkinci anneliğin maşallah ne güzel olur şimdi benim ilk bebek sancı bekliyorummm :)Benim doğuma 10 gün felan kaldı 2.sezeryan olcak çok heyecanlıyım.Epidural istiyom ama heyecanlanırmıyım bilmiyom .Rabbim yardım etsin...
Canım Rabbim yardıncın olsun ilkinde bede 40 hafta dolasıya bekledim ama sancılar felan boşa gene sezeryan oldum inşallah seni öle olmaz...Selam canım 39+0 bıgün 40.haftaya girdim eli kulagında inşallah gelicek kafasını kanala sokabilirse inşallah doğucak. İkinci anneliğin maşallah ne güzel olur şimdi benim ilk bebek sancı bekliyorummm :)
Insallah canim ya bakalim artik hayirlisi neyse o olsun. Ben normal dogum istiyorum cok insallah kendiliginden gelir sancim daha dogrusu kafasini kanala sokabilirCanım Rabbim yardıncın olsun ilkinde bede 40 hafta dolasıya bekledim ama sancılar felan boşa gene sezeryan oldum inşallah seni öle olmaz...
Amin canimm :)Hayırlı güzel doğumlar olsun. Sağlıklı anneli babalı büyüsün bebişler :) inşallah.
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin benim de ocak ayı Doğum olacak bekliyoruz kızım doğmaya niyeti yok gibi :) benim ilk Doğum olduğu için daha belli değil şekliBenim doğuma 10 gün felan kaldı 2.sezeryan olcak çok heyecanlıyım.Epidural istiyom ama heyecanlanırmıyım bilmiyom .Rabbim yardım etsin...
Can'ım sende işallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun senin ilk mi az kalmış benimki gibi değil :)Hepimize hayırlı doğumlar. Normal doguracaklari Allah bir avazda kurtarsın,benim gibi sezeryan olacaklara da dogum sonrasi acil sifa versin.13 ocak bizim tarih.8 gün kaldı ve sanki geçmek bilmiyor
Yok ikinci.kızım var 8,5 yaşında.onu normal dogurmustum ama bu sezeryan olacak mecburen,bebekte bagirsak tıkanıklığı olduğu için .Can'ım sende işallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun senin ilk mi az kalmış benimki gibi değil :)
Geçmiş olsunn canımYok ikinci.kızım var 8,5 yaşında.onu normal dogurmustum ama bu sezeryan olacak mecburen,bebekte bagirsak tıkanıklığı olduğu için .
Teşekkür ederim.muhtemelen ameliyat olacak,dogunca belli olacak.Rabbim dermansiz dert vermesin.Inşallah hepiniz sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bebisleriGeçmiş olsunn canımDoğumdan sonra işalalh düzelir bebeğin