Ocakta anne olcaklar

Kadin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
171
38
28
39
Benim doğuma 10 gün felan kaldı 2.sezeryan olcak çok heyecanlıyım.Epidural istiyom ama heyecanlanırmıyım bilmiyom .Rabbim yardım etsin...

Benim doğuma 10 gün felan kaldı 2.sezeryan olcak çok heyecanlıyım.Epidural istiyom ama heyecanlanırmıyım bilmiyom .Rabbim yardım etsin...
Selam canım 39+0 bıgün 40.haftaya girdim eli kulagında inşallah gelicek kafasını kanala sokabilirse inşallah doğucak. İkinci anneliğin maşallah ne güzel olur şimdi benim ilk bebek sancı bekliyorummm :)

Selam canım 39+0 bıgün 40.haftaya girdim eli kulagında inşallah gelicek kafasını kanala sokabilirse inşallah doğucak. İkinci anneliğin maşallah ne güzel olur şimdi benim ilk bebek sancı bekliyorummm :)
Canım Rabbim yardıncın olsun ilkinde bede 40 hafta dolasıya bekledim ama sancılar felan boşa gene sezeryan oldum inşallah seni öle olmaz...

Hayırlı güzel doğumlar olsun. Sağlıklı anneli babalı büyüsün bebişler :) inşallah.

Canım Rabbim yardıncın olsun ilkinde bede 40 hafta dolasıya bekledim ama sancılar felan boşa gene sezeryan oldum inşallah seni öle olmaz...
Insallah canim ya bakalim artik hayirlisi neyse o olsun. Ben normal dogum istiyorum cok insallah kendiliginden gelir sancim daha dogrusu kafasini kanala sokabilir :(

Hepimize hayırlı doğumlar. Normal doguracaklari Allah bir avazda kurtarsın,benim gibi sezeryan olacaklara da dogum sonrasi acil sifa versin.13 ocak bizim tarih.8 gün kaldı ve sanki geçmek bilmiyor

36 haftalığım bende normal doğumu bekliyorum doktorum erken geleceğini düşünüyor bende öyle hayırlısı diyorum 3 gündür zorlanmaya başladım hareketlerimde yarın kontrolüm var inşallah doğum kanalına girmiştir

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin benim de ocak ayı Doğum olacak bekliyoruz kızım doğmaya niyeti yok gibi :) benim ilk Doğum olduğu için daha belli değil şekli :KK68:

Hepimize hayırlı doğumlar. Normal doguracaklari Allah bir avazda kurtarsın,benim gibi sezeryan olacaklara da dogum sonrasi acil sifa versin.13 ocak bizim tarih.8 gün kaldı ve sanki geçmek bilmiyor
Can'ım sende işallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun senin ilk mi az kalmış benimki gibi değil :)

Back
X