- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.201
Canım o jel ne bilmiyorum ben vakıf gurubuna pınar hanım sayesinde hamıle kaldım doktorum cok iyi insanın moralini düzeltiyor ben aşılamanın aksamı başladı ayrım adet olucak gibi gogus ağrısı supelenıyordum saçma adet gunun geldiyse agrı sancı geceleri kac kere uykudan uyandım resmen herseferınde sokuluyor diyorum artık umudu kestim esim test alıp gelmiş olmasına yap dedi yaptım yol askım umutlanma dedim biraz zaman geçti atım dedım dedemiz var gurur ayıp olur dedım baktım cocuk silik inanamadım kuruduktan oda oda gezdim girmek icin ertesi bunu bidaha yaptım hemen cıktı o gunun de randevu buldum doktora gittim denerim 207cıktı bugünde gittik 436olmus doktorum Çarşamba. Gel keseye bakalım dedı insallah sitede basıp olur babada kucağıma da almak nasip olurGözün aydın darısı bizim başımıza inşallah.Benim ilk aşılamam ama pek ümitli değilim tutmadı sanki.sende nasıl belirti oldu aşılamadan sonra.crinone jel kullanıyorum dünden beri.Sol kasığımda ağrı var 20sinde kan testi yaptıracağım ama zaman geçmiyor.