• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocean polysitol kullananlar varmı acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

guzel04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Ocean polysitol kullananlar varmı acaba yardıma ihtiyacım var?

ben varım 13 gündür kullanıyorum
Bi değişiklik hissettiniz mi kendinizde bende gecen ay başladım 13 gün kullandım adet oldum adetim garip oldu ilk iki gün çok fazla oldu 3 gün hiç bişey olmadı 4 gün hafif kahve akıntıyla bitti normalde 5 adet görüyorum ve o yüzden kullananlardan bilgi almak istedim

Adetim bitti iki gündür kullanıyorum çok tavsiye aldım denemek için kullanıyorum bakalım inşaallah bir faydasını görürüz 2 bucuk senedir gebe kalmaya çalışıyorum ve bu çok zorlayıcı bir süreç tabi ruhen

henuz adet olmadım 3 günüm var canım haber vereceğim sana da ben yumurta kaliteli olsun dıye aldım

Son durumunuz ne oldu faydasini gordunuz mu? Ben de bugun basladim 14. Gün dongumde. Eczaci direkt baslayabilirsin dedi

Selam kızlar , bende yoğun pcos var. Zayıfım sadece çok fazla karnım var. ( pcos sebebiyle)
Karbonhidrat diyetine ve ocean inositole başladım. Sat 2 Şubat adet düzenim çok kötü maalesef. Önce adet düzeni oluşsun sonra gebelik düşüneceğim inşallah. 35 yaşındayım 7.5 yaşında bir oğlum var o da Allah’ın izniyle tedaviyle olmuştu.

Back
X