• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocean Polysitol kullandığım ay gebe kaldım

Merhaba, progesteron test sonucum 1.25 ve 2.1 geldiğini görünce yumurtlama problemim olduğunu gördük, doktorların yönlendirmesi vs olmadığı için araştırıp inositol kullanmaya karar verdim. Bugün ocean polysitol aldım, yarın kullanmaya başlayacağım bu yüzden günde kaç kez ve ne süre kullandınız bilgi verebilir misiniz? Kullanmaya başlayıp regl tarihine kadar mı kullandınız yumurtlamayı görünce o ay kullanmayı bırakmak mı gerekiyor?
Hı birde eğer pekmeze karşı bir yan etkin filan yoksa sabah aç karnına keçi boynuzu pekmezi kahvaltı yaptıktan sonra ilacı kullanacaksın. Hamile kalırsanda bana yaz merak ederim 😅

Hı birde eğer pekmeze karşı bir yan etkin filan yoksa sabah aç karnına keçi boynuzu pekmezi kahvaltı yaptıktan sonra ilacı kullanacaksın. Hamile kalırsanda bana yaz merak ederim 😅
Keçi boynuzu pekmezi almıştım, tahinle beraber toplasan 2 3 tatlı kaşığı kadar ara sıra kullanıyorum kahvaltıda ama aç karnına kullanmadım hiç. Reflü var tek başına etkileyebilir diye düşünüyorum midemi. Ama kadın hormonları için iyi ise kahvaltıda düzenli olarak tüketmeye çalışırım 😄

Keçi boynuzu pekmezi almıştım, tahinle beraber toplasan 2 3 tatlı kaşığı kadar ara sıra kullanıyorum kahvaltıda ama aç karnına kullanmadım hiç. Reflü var tek başına etkileyebilir diye düşünüyorum midemi. Ama kadın hormonları için iyi ise kahvaltıda düzenli olarak tüketmeye çalışırım 😄
Eşinizde sizde tüketin kabak çekirdeği bol bol yiyin ilacıda folik asit için verdi

Back
X