- Konu Sahibi greyrose
kızlar biz iki yıldır evliyiz ve benim yaşım 28 eşim çocuk istemiyor daha zamanı var diye tamam okey zamanı var demesi olabilir fakat iki ay önce ekimde yapalım diye konuşmuştuk şimdi ise fikir değiştirmiş kendi kendine.gezecekmiş daha hayalleri varmış motor alacakmış masela çocuk yapıp hayatını mahvedemezmiş.buda yetmezmiş gibi bunu bana bugün söylüyo daha önce bana senin psikolojik sorunların var o yüzden yapamam diyodu ki öyle bir sorunum yokarkadaşların yanında bu daha bana bakamıyo çocuğa nasıl bakacak diyodu ki bugüne kadar hiçbişeyi eksik olmadı meğer hepsi bahaneymiş.daha bir iki sene çocuk falan düşünmüyomuş hayatını yaşayacakmış keşke banada sorsaydı değil mi
![]()
Benim ki de istemiyor onun yasi 30 benim ki ise 26. Ben de cok istekli sayilmam. Ama onun sozleri beni dusunduruyor.. Bu arada bir program seyrettim - doktor anlatiyordu, bir erkek dogasinda cocuk istemeye duygu YOK. Bir erkek icin cocuk istemek dogal bir duygu degil, bu duygu sadece kulture ve yetistirme tarzina bagli bir faktor... Dusundum, tasindim ve katildim.. Hatta, bir din kitabinda okudum, erkekler icin de mehhametlik duygu dogal degil (sonra ogreniyorlar), birine acima duygu da dogal degil onlara Allah dagal olarak cesarat ve koruma duygu vermis...