ocuk istemeyen e

• Konu Sahibi Konu Sahibi greyrose
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar biz iki yıldır evliyiz ve benim yaşım 28 eşim çocuk istemiyor daha zamanı var diye tamam okey zamanı var demesi olabilir fakat iki ay önce ekimde yapalım diye konuşmuştuk şimdi ise fikir değiştirmiş kendi kendine.gezecekmiş daha hayalleri varmış motor alacakmış masela çocuk yapıp hayatını mahvedemezmiş.buda yetmezmiş gibi bunu bana bugün söylüyo daha önce bana senin psikolojik sorunların var o yüzden yapamam diyodu ki öyle bir sorunum yok :( arkadaşların yanında bu daha bana bakamıyo çocuğa nasıl bakacak diyodu ki bugüne kadar hiçbişeyi eksik olmadı meğer hepsi bahaneymiş.daha bir iki sene çocuk falan düşünmüyomuş hayatını yaşayacakmış keşke banada sorsaydı değil mi :(

Benim ki de istemiyor onun yasi 30 benim ki ise 26. Ben de cok istekli sayilmam. Ama onun sozleri beni dusunduruyor.. Bu arada bir program seyrettim - doktor anlatiyordu, bir erkek dogasinda cocuk istemeye duygu YOK. Bir erkek icin cocuk istemek dogal bir duygu degil, bu duygu sadece kulture ve yetistirme tarzina bagli bir faktor... Dusundum, tasindim ve katildim.. Hatta, bir din kitabinda okudum, erkekler icin de mehhametlik duygu dogal degil (sonra ogreniyorlar), birine acima duygu da dogal degil onlara Allah dagal olarak cesarat ve koruma duygu vermis...

kimseyi kızdırmak istemem ama kocanız çocuk istemiyorsa istemiyordur.
siz gece gündüz bütün bedeninizi varlığınızı ruhunuzu bir evlada feda etmek istiyorsunuz diye kocanızdan bunu beklemeye hakkınız yok.

benim çocuğumun babası olacaksın diye o adama bunu zorla kabul ettirmeye hakkınız yok.

eğer adamı buna zorlarsanız, o da çocuğunuzla ve sizinle ilgilenmemeye başlar. hatta sizi çocuk istemeyen bir genç kız için bile terk edebilir. siz de arkasından bakar kalırsınız. ve son derece haklıdır.

bu iş ZORLA OLMAZ. çocuk delisi kadınlardan hoşlanmıyorum. vücudunuz deforme olacak, dişleriniz, saçlarınız cildiniz bozulacak ve tüm güzelliğinizi kaybedeceksiniz. bir de üstüne çocuk istemeyen kocanızdan sadakat bekleyeceksiniz.

eşi, istemediği halde zorla çocuk yapanları makul bulmuyorum.

size katılmıyorum düşüncelerinize saygı duymakla birlikte..evliliğin belli bi zamanından sonra her normal insan çocuk ister bence..ama yok vücudum deforme olcak saçım dişim dökülecek diye çocuk istememek bana çok saçma geliyor..güzelliğin bozulduğunu da nerden çıkardınız...annelik dünyanın en önemli güzelliği bence!Allah size de nasip etsin de bakın nasıl değişiyor düşünceleriniz...zira herkesi bir "anne "dünyaya getirdi kimse kolaylıkla taşıyıp hop diye zahmetsizce doğurmadı..amaaaa bir de onu kucağınıza alıp göğsünüze bastırdı mı var ya ne o çekilen acılar ne de alınan kilolar aklınıza gelir..merak etmeyin adamın kanı bozuksa zaten çocuk osa da olmasa da başkasına gider....yani çocuk sebep falan değildir!

Valla 3 yıllık evliğiz ilk sene ikimizde düşünmedik 2. sene ben çok istedim o bence biraz daha zamanı var dedi 4 ay dır deniyoruz ama olmuyor, şimdi kendisi panik halinde olmuyor mu diyee. ee be adam ben sana defalarca söyledim senin istediğinde bebek olmaz diye ama dinleyen kim.

Kısaca kim ne derse desin erkekler çocuk istemez sadece karıları istiyor diye yaparlar başkada çareleri yok çünkü sempatiksalakcinni

bu iş ZORLA OLMAZ. çocuk delisi kadınlardan hoşlanmıyorum. vücudunuz deforme olacak, dişleriniz, saçlarınız cildiniz bozulacak ve tüm güzelliğinizi kaybedeceksiniz. bir de üstüne çocuk istemeyen kocanızdan sadakat bekleyeceksiniz.

sizi duyan da cocuk doguran kadinlarin hilkat garibesine donustugunu zannedecek:)) bilmiyorum siz nerde yasiyosunuz ama dunyada yasayan kadinlarin dogumdan sonra da guzelligini muhafaza etmesi, duzgun fiziklerine kavusmasi mucize degil. ornekleri de her yerde mevcut!

(ben cevremde pek gormedim ama) hadi diyelim guzelligini kaybetti, eski vucuduna kavusamadi, esinden sadakat beklemeyecek mi yani bu yuzden? esi okuz olup onu guzellesemedi diye aldatinca anlasilir mi olacak yani?

bu ne bicim bir mantik ne bicim bir bakis acisi hic anlamadim!

benim eşimde kızımda çok zorlandıgım için çok hastanelik oldugumuz için korkuyo i,stemiyıo bizimki saglık problemi ama ben onla konuştum bencil olmamamız gerektigini kızımızın tek bir kardeşi bile olmadan çok sıkılcagını belirttim ilerde olur ozaman cnm haklısın dedi siz bence konuşun eşinizle bir daha

sizi duyan da cocuk doguran kadinlarin hilkat garibesine donustugunu zannedecek:)) bilmiyorum siz nerde yasiyosunuz ama dunyada yasayan kadinlarin dogumdan sonra da guzelligini muhafaza etmesi, duzgun fiziklerine kavusmasi mucize degil. ornekleri de her yerde mevcut!

(ben cevremde pek gormedim ama) hadi diyelim guzelligini kaybetti, eski vucuduna kavusamadi, esinden sadakat beklemeyecek mi yani bu yuzden? esi okuz olup onu guzellesemedi diye aldatinca anlasilir mi olacak yani?

bu ne bicim bir mantik ne bicim bir bakis acisi hic anlamadim!

vereliniortak
bence kadın çocuk isteğiyle güzelleşir çocukla güzelleşir...Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..

vereliniortak
bence kadın çocuk isteğiyle güzelleşir çocukla güzelleşir...Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..

bence degil. guzel kadin zaten guzel kadindir. cocuk istemesinin ya da istememesinin bununla cok alakasi yok.

Benimde erkek arkadaşım istemiyor(du) sebep mi

70 yıl sonra Dünyanın kaynakları kuruyacakmış
Çocuk yapmak için Çin ve Hindistanın nüfusunun azalması lazımmış
Dünyada bu kadar sahipsiz çocuk varken çocuk anlamsızmış
Çocuk ayak bağıymış

Benimde erkek arkadaşım istemiyor(du) sebep mi

70 yıl sonra Dünyanın kaynakları kuruyacakmış
Çocuk yapmak için Çin ve Hindistanın nüfusunun azalması lazımmış
Dünyada bu kadar sahipsiz çocuk varken çocuk anlamsızmış
Çocuk ayak bağıymış

çocuk istemeyen erkeklere hak veren biri olduğum halde erkek arkadaşınızın gerekçesini çok saçma ve mantıksız buldum :))))) ne demek çinde hindistanda nüfus azalması lazım sizin erkek arkadaşınız konuda açtınız zaten sorumluluk almak istemeyen biri anladığım kadarıyla çin hindistan bahane :)

çocuk istemeyen erkeklere hak veren biri olduğum halde erkek arkadaşınızın gerekçesini çok saçma ve mantıksız buldum :))))) ne demek çinde hindistanda nüfus azalması lazım sizin erkek arkadaşınız konuda açtınız zaten sorumluluk almak istemeyen biri anladığım kadarıyla çin hindistan bahane :)

Herhalde dünyada açlık olursa onlardan bize kalmaz diye düşünüyordur:)
O'nun kendine ayıracak vakti çok bana az olunca gece uyanmalar bi yere gidemeyeceğini bilmek belkide altında daha farklı gerekçeler o kısmını bilmiyorum ama.70 yıl sonra dünyada açlık olacak diyen insan da çok inançlı Allah kısmetini verir demiyor da bilimsel açıklamalara göre çocuk istemiyor.Bizim de aramız kötü konuşmuyoruz barışırız umudundaydım ama sitedeki arkadaşların sorunlarını görüncede barışmasak daha hayırlı gibi görünüyor

kimseyi kızdırmak istemem ama kocanız çocuk istemiyorsa istemiyordur.
siz gece gündüz bütün bedeninizi varlığınızı ruhunuzu bir evlada feda etmek istiyorsunuz diye kocanızdan bunu beklemeye hakkınız yok.

benim çocuğumun babası olacaksın diye o adama bunu zorla kabul ettirmeye hakkınız yok.

eğer adamı buna zorlarsanız, o da çocuğunuzla ve sizinle ilgilenmemeye başlar. hatta sizi çocuk istemeyen bir genç kız için bile terk edebilir. siz de arkasından bakar kalırsınız. ve son derece haklıdır.

eşi, istemediği halde zorla çocuk yapanları makul bulmuyorum.

:mymeka: Bunu hakettiğini biliyorsun değil mi :mymeka: :mymeka:

neyi hak ettiğimi?
bebek istememek ve asla anne olmayı düşünmemek kişisel tercihim.
ama o gün düşüncemi belirttiğimde biraz sert olmuş ifadelerim, editleyeceğim.

neyi hak ettiğimi?
bebek istememek ve asla anne olmayı düşünmemek kişisel tercihim.
ama o gün düşüncemi belirttiğimde biraz sert olmuş ifadelerim, editleyeceğim.

bebek istememek ya da asla anne olmamayı istemek senin tercihindir. ben asla ona bişey diyemem. Kendince sebeplerin vardır ve anne olmak istemeyebilirsin.
Ben buna asla kızamam. ama yazında kocanız sizi genç bir kızla aldatır ve bunda da gayet haklıdır demen, işte bu çok yanlış. Dediğin gibi ifaden sert olmuş.

zaman o kadar çok değişti ki erkekler çocuk yapmaktan korkuyorlar.eskiden eşi çocuk yapamıyor diye karısının üzerine kuma getiren erkeklerin yerini günümüzde evlenmek istemeyen evlense dahi çocuk yapmak istemeyen erkekler aldı.
artık ünvte iş derken evlilikler geç olmaya başladı.Bu da kadınlar için büyük problem hemen çocuk yapmak istesen evililiğin baş başa gecirilecek ilk yıllarını harcıyorsun beklemek istesen yaşdan dolayı çocuk olma olasılığı zayıflıyor zaten günümüzdeki kadınların hormanları bozulmaya başladı.
ama su var ki her kadın günü gelince çocuk ister, istemiyorum diyenlerde treni kaçırınca pişman olmaya başlıyor.cocuk hayata ayrı bir renk katar.iki kişilik bir aile zaman geçtikce sıkıcı hal almaya baslar o da daha farklı problemler doğurur.

sen de bana bundan 8-9 ay önce yaşadıklarımı hatırlattın...
hayatımı yaşamak istiyorum bebekle mebekle uğraşamam ne halin varsa gör diye bangır bangır bağıran bir adam ve artık ağlayamayan bir kadın...
çok üzüldüm o zaman içim acıdan kavruldu, seve seve gidecektim senin gibi.
baba yapmayı tek istediğim adam oyken üstelik...
hep filmlerde olur da dalga geçeriz ya tek bir ilişki ile hamile kalır kadınlar.
bana da öyle oldu.
ayrılıyoruz, birbirimizle konuşmuyoruz bile bari boşu boşuna hormon almıyım dedim bıraktım hapı.
bir seferlik yakınlaşma sonucu hamile kaldım.
ona söylediğimde yüzünde aptal bir gülümseme ile saatlerce kalakaldı.
resmen mutluluktan kafayı yedi adam...
şimdi kızımızı bekliyoruz heyecanla.
erkekler her zaman tam da ne istediklerini bilmiyorlar bence...
o zamanları hatırladığım zaman iyi ki hemen o ateşle çıkıp gitmemişim, evi terketmemişim diyorum.
belki biz de sizin gibi ayrı yollarda yürüyor olacaktık şimdi...

tüylerim ürperdi. Allahım yavrunuzu size bağışlasın.

çocuk hiç ama hiç istemiyor(d)um ama eşimin inanılmaz bir çocuk sevgisi var. bunun için adeta yalvarması. tamam doğurmak istemiyorsan sosyal hizmetlere yazılalım demesi üzerine peki dedim. henüz hapı bırakmadım. ama verilmiş bir karar artık. bizimde hayılısıyla Allah nasip ederse bir bebek istiyoruz.
benim istememe sebebim köpeklerim ve uykularımdı. birde çocukları pek fazla sevmememdi... nasip neyse ilerleyen günlerde burayada aktarıcağım.

çocuk hiç ama hiç istemiyor(d)um ama eşimin inanılmaz bir çocuk sevgisi var. bunun için adeta yalvarması. tamam doğurmak istemiyorsan sosyal hizmetlere yazılalım demesi üzerine peki dedim. henüz hapı bırakmadım. ama verilmiş bir karar artık. bizimde hayılısıyla Allah nasip ederse bir bebek istiyoruz.
benim istememe sebebim köpeklerim ve uykularımdı. birde çocukları pek fazla sevmememdi... nasip neyse ilerleyen günlerde burayada aktarıcağım.

aa erca şaşırtıyorsun beni. hayırlısı olsun.

kızlar biz iki yıldır evliyiz ve benim yaşım 28 eşim çocuk istemiyor daha zamanı var diye tamam okey zamanı var demesi olabilir fakat iki ay önce ekimde yapalım diye konuşmuştuk şimdi ise fikir değiştirmiş kendi kendine.gezecekmiş daha hayalleri varmış motor alacakmış masela çocuk yapıp hayatını mahvedemezmiş.buda yetmezmiş gibi bunu bana bugün söylüyo daha önce bana senin psikolojik sorunların var o yüzden yapamam diyodu ki öyle bir sorunum yok :( arkadaşların yanında bu daha bana bakamıyo çocuğa nasıl bakacak diyodu ki bugüne kadar hiçbişeyi eksik olmadı meğer hepsi bahaneymiş.daha bir iki sene çocuk falan düşünmüyomuş hayatını yaşayacakmış keşke banada sorsaydı değil mi :(

Aynı sorun bendede var. 3 yıllık evliyiz ve eşim çocuk için erken olduğunu düşünüyor. Kesinlikle istemiyor doğal olarak buda beni yeterince üzdü. Hatta brda konu açıp ark. fikirlerini alfım.. Ama bence sizin üzülmeniz gereken 2.şey eşinizin çocuk istememesi olmalı.benneyaptımki bence ilk olarak size karşı kaba eleştirilere sebep olan tutumunu masaya yatırırn.. Allah kalbimize göre verir inş. :Saruboceq:

Back
X