Oda arkadaşı sorunu

Ne guzel kırmadan soylemissiniz.
Arkadasiniz usengec ve pis malesef ama siz yine de onu kazanmaya calisin. Guzel kokuku dus jelleri parfumler vs. hediye edin arkadasiniza. Beraber agdaya gitmeyi vs. teklif edin. Yaptikca senin de hosuna gidecek devam ettirmek isteyeceksin falan diyin.
Eski halinden eser yok simdi ne kadar hoş oldun vs. diyin :)
Ne kadar da Iyi niyetli bi insansiniz :) elimden geldiğince tavsiyelerinize uyucam

En sevdiğim en yakın arkadaşımda kyk’da kalıyordu hep ter kokuyordu.hem yurtta kaldığını bildiğimden hemde kırmak istemediğimden dile getirmedim hiç.bi gün alışverişe çıktık.kendime deodorant roll on falan alırken “aynısından sanada alıcam aynı kokalım kanka değil miyiz” diyip onada almıştım.beni kırmamak için kullanıyodu o da. 😬

I

Insallah abla ben de senden ogrendigimden beri 2-3 gun de bir ev yi camasirsuyuyla yıkıyorum. Her konu da uyardık ama artık sert uyaralim di mi hatasinda
Tabi ki sert uyarın, kimse kimsenin hijyen ve temizlik kurallarına uymayıp rezalet mikroplarla yaşayıp karşıdakinin hayatını riske atamaz.
Benim başıma gelenler ortada cnm benim, ben herkese bu başıma geleni anlatıyorum ki millet temizliğin ne kadar önemli olduğunu anlasın.
Zaten bu uyarıdan sonrada eski pis haline dönerse odadan git demek farz oldu arkadaşınıza.

Ay iğrenç ya birde genç kız olucak ne demek üşeniyorum okuldada kokuyordur .valla midem bulandı sabah sabah

En sevdiğim en yakın arkadaşımda kyk’da kalıyordu hep ter kokuyordu.hem yurtta kaldığını bildiğimden hemde kırmak istemediğimden dile getirmedim hiç.bi gün alışverişe çıktık.kendime deodorant roll on falan alırken “aynısından sanada alıcam aynı kokalım kanka değil miyiz” diyip onada almıştım.beni kırmamak için kullanıyodu o da. 😬
Ayy sizinki daha kotuymus en yakın arkadas

Tabi ki sert uyarın, kimse kimsenin hijyen ve temizlik kurallarına uymayıp rezalet mikroplarla yaşayıp karşıdakinin hayatını riske atamaz.
Benim başıma gelenler ortada cnm benim, ben herkese bu başıma geleni anlatıyorum ki millet temizliğin ne kadar önemli olduğunu anlasın.
Zaten bu uyarıdan sonrada eski pis haline dönerse odadan git demek farz oldu arkadaşınıza.
Iyi yapiyosun abla valla ben de senden çok şey öğrendim insallah düzelir sizdeki rahatsızlıkta artık oylr yapicam burda sizlerden çok şey öğrendim cok bile alttan aldik

Back
X