merhaba uzun zamandır takip ediyordum artık ben de içimi dökmek istedim. üni okuyorum . özel bi yurtta kalıyorum. bir oda arkadaşım var çok ukala. bana dün adeta kokuyosun dedi. her gün duş alıp parfümünü kokusunu süren bir insanım. ayrıca sürekli bi hükmetmeye çalışıyor. yapılan temizliği beğenmiyor. tvden rahatsız oluyormuş ama kendisi bangır bangır müzik dinliyor. zaten zor bi dönem geçiriyorum . sizce napmam lazım ? bir de demez mi senden önce benim eşyalarım kokmuyordu senden sonra kokuyor eşyasına elimi sürmedim hiç
neden sessiz kalıyorsunuzkızlar valla yönetime gittim boş oda yok dediler . bir de bana söylemiyordu başta sürekli yönetime gidiyordu. kadınlar beni çağırınca dedim bir sorunu varsa neden benle konuşmuyor delirtti beni delirtti artık .
Hiç çen çen laf dalasina girme. Sakince de ki "sen tvden rahatsiz oluyorsun..ben müzikten..en iyisi odada ikimiz de varken sessizlik olsun. Ortak bir şey izlemek istersek açalım. En doğrusu bu" de.
Kokma meselesine gelince. İki ihtimal var.
Ya arkadaşında temizlik takıntısı var..hastalık boyutunda..
Ya da senin farketmedigin bir kokun var. Temizliğine duşuna ve kıyafetlerinin düzenli yikanmasina dikkat ediyorsan sorun yok. Ya da farketmedigin bir ağız kokusu yoksa sorun sende değil. Şu ekstra yogun yumoşlar var ya, onlardan koy makinaya, tüm yumuşatıcı gözünün maksimim kapasitesi kadar. Camasirlarin mis koksun. Roll on kullan mutlaka.
Ama bence odada asla parfüm sıkma. Hatta parfüme gerek bile yok. Sabun ve temizlik koksan yeter..Çünkü aynı odada yaşamak zordur. Herkesin parfüm zevki farklıdır.
Ben öğrenciyken oda arkadaşım 2. Öğretimdi. Akşamdan kıyafetimi ve çantami hazirlardim. Sabah O uyurken sadece masa lambami açar giyinirdim. Sessizce hazırlanır çıkardım. Benim okula gittigimi duymazdi bile. Parfümü de koridorda sıkar ve o kokuyla bir daha odaya girmezdim. Uyuyan birine agir gelir diye. Odada telefonumuz hep titresimdeydi. Ders calismasak bile kafa dinlemek ya da kitap okumak isteyebiliyorduk çünkü. Telefonla konuşmak için koridora cikar ya da mutfağa giderdik. Düşündüm de bayaa iyi bir oda arkadasiymisim. Hiç sorun yaşamadık..cok mutluyduk.
Az muhatap ol. Ama sana laf söyleyebilecegi bir açık verme. Tv mi izlemek istiyorsun? "Eger ders çalışmicaksan tv açabilir miyim? Ders calisacagin zaman söyle de kapatayim" de. Ama aynı hassasiyeti ondan da bekle.
merhaba uzun zamandır takip ediyordum artık ben de içimi dökmek istedim. üni okuyorum . özel bi yurtta kalıyorum. bir oda arkadaşım var çok ukala. bana dün adeta kokuyosun dedi. her gün duş alıp parfümünü kokusunu süren bir insanım. ayrıca sürekli bi hükmetmeye çalışıyor. yapılan temizliği beğenmiyor. tvden rahatsız oluyormuş ama kendisi bangır bangır müzik dinliyor. zaten zor bi dönem geçiriyorum . sizce napmam lazım ? bir de demez mi senden önce benim eşyalarım kokmuyordu senden sonra kokuyor eşyasına elimi sürmedim hiç
kızlar valla yönetime gittim boş oda yok dediler . bir de bana söylemiyordu başta sürekli yönetime gidiyordu. kadınlar beni çağırınca dedim bir sorunu varsa neden benle konuşmuyor delirtti beni delirtti artık .
arkadaşım versene cevabını. belki başka arkadaşı vardır onunla kalmak için seni yıldırmaya çalışıyordur. ver ağzının payını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?