oda arkadaşı :(

olympian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
946
1.816
113
Merhabalar, ben yurtta kalıyorum. Odamı kendi isteğimle değiştirmiştim(2 kişilik). Yeni oda arkadaşım(sınıf arkadaşım aynı zamanda) senelerdir çok samimi oldukları arkadaşıyla aynı odada kalmak için dilekçe vermiş fakat çıkamamışlar. Eğer o kızın arkadaşıyla ben yer değiştirirsem birlikte kalmış olacaklar. Benden rica ettiler, surat yaptılar. Diğer kızın oda arkadaşıyla tanışıp çıkıp çıkmamaya karar vermek üzere odaya gittim.. Kız çinliymiş ama müslüman. Konuşması hoşuma gitti iyi bir kıza benziyor fakat gözünde minik bi böcek yürüyodu :( evet :KK57: şu gözün altında bulunan kalem çekilen yer var ya tam orada kızla konuşurken gözüm kayı kayı verdi.. bildiğin minik örümcek gibi ama siyah bi nokta geziniyodu sürekli :KK57: Böyle bir şey gören oldu mu daha önce hiç.. Bit neyin olabilir mi acaba? :KK57: kız pek rahatsız olmuş gibi değildi.. gözünü arada kırpıyodu ama yani bi insanın gözünde böcek yürüse öyle davranamaz.. Ama bu durum beni biraz endişelendirdi, sizce ne yapmalıyım? eğer bu odada kalırsam arkadaşın suratını da çekmek istemiyorum. kesin karar vermiştim ama o böcek her şeyi mahvetti :KK61:

Böcek mi yiyor diye düşündün anlamadım ?
Garı geldi bana. Gözün içinde mi yuruyordu böcek ?

Kızın dininin ne önemi var

Yarın bir daha bakarsın yanlış görmüşsündür belki

Istersen çık istemezsen de başka odaya bakın dersin

Diyemedim yanlış anlar diye zaten ilk defa görüyodum. Yiyo diye değil ya, yemiyordur herhalde :KK53: bildiğin yürüyodu o işte gözün içine kalem çekiyorlar ya tam orada işte :( çok garipsedim ilk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum..

Ee demedin mi kizcagiza gozunde bisi var diye?? Hayret dogrusu insan gozune toz kacsa bi fena oluyor. Bocek yuruse illa anlar.

Aay evet kirpik biti diye birşey var odur kesin o..
Geçenlerde gormustum ınternette bı yerlerde

Ben yurtdisinda yasiyorum, bulundugumuz ulkede cinliler malesef cimrilikleri ve temizlik bilmezlikleriyle unluler.
Kimseyi incitecek bir sey yazmak istemiyorum ancak, cinli bir ev arkadasi olan arkadasimin evini tahtakurulari basti.
Ve tum esyalarina kadar atmak zorunda kalmisti arkadasim.
Hepsi ayni olacak diye bir kaide yok, ki belki musluman olmasindan oturu temizlige onem veriyordur.
Bence acele etmeyin, henuz karar veremediginizi soyleyin, gozlemlemeye devam edin.

Aay evet kirpik biti diye birşey var odur kesin o..
Geçenlerde gormustum ınternette bı yerlerde

Yaa.. ben de duymuştum acaba bit öyle gezer mi hiç bilmiyorum ki. :KK17: Ben hiç duyan gören birileri var mı diye size bi danışmak istedim. Sizce ne yapayım :(

Yaa.. ben de duymuştum acaba bit öyle gezer mi hiç bilmiyorum ki. :KK17: Ben hiç duyan gören birileri var mı diye size bi danışmak istedim. Sizce ne yapayım :(
Bunun üstüne sen nasıl gonul rahatlığıyla bırlıkte kalacaksın kı..

Beni taa burdan kaşıntı tuttu

Ya kiza soyleyin. Bi tedavisi varsa beraber yaparsiniz. Insanlik sonucta..
Şimdi kızın kalbini kırarım diye korktum. Sonuçta zaten hemen taşınmamıştım odasına ve ilk kez gördüğüm biri, sadece tanışma amaçlı gittim. Dedim ben sabah gelmeyi düşünüyorum bu odaya senin için de uygunsa diye. Sonuçta gözünde yürüyen bişi var aynada görür mutlaka ya da ne bileyim internet var elinin altında tedavisine çözüm yollarına bakmıştır herhalde :KK61:

Şimdi kızın kalbini kırarım diye korktum. Sonuçta zaten hemen taşınmamıştım odasına ve ilk kez gördüğüm biri, sadece tanışma amaçlı gittim. Dedim ben sabah gelmeyi düşünüyorum bu odaya senin için de uygunsa diye. Sonuçta gözünde yürüyen bişi var aynada görür mutlaka ya da ne bileyim internet var elinin altında tedavisine çözüm yollarına bakmıştır herhalde :KK61:

Oyle dusunme. Sen soyle. Belki bilmiyor ya da biliyor ama utaniyor sen guzelce yaklassan tedavisini olacak. ?.

Canim belki cok on yargili olucak ama kalma bence cok illet bisey bu bit ve turevleri taa beni burdan kasinti tuttu bosver surat cek ama bitlenme daha iyi.

Ya kesin bit midir sizce, bit yürür mü öyle görülür mü gözle hiç bilmiyorum ki, nokta gibiydi ve hareket ediyodu, arada gözlerini kırpıyodu ama sanki hiç rahatsız olmuyomuş gibi :( çok üzgünüm şuan gerçekten sinirlerim bozuldu oturdum ağladım. Hiç hoşuma gitmiyor onursuz gibi istenmediğim odada kalmak. Kız benimle kalmak istemiyor yakın arkadaşıyla kalmak istiyor ama zaten ben de isteyerek gelmedim ki.. Sabah yurt müdürüyle konuşacağım bu durumu inşaAllah güzel bi çözüm bulur ya da boş oda vardır da beni kurtarır bu dertten..

Ya kesin bit midir sizce, bit yürür mü öyle görülür mü gözle hiç bilmiyorum ki, nokta gibiydi ve hareket ediyodu, arada gözlerini kırpıyodu ama sanki hiç rahatsız olmuyomuş gibi :KK43: çok üzgünüm şuan gerçekten sinirlerim bozuldu oturdum ağladım. Hiç hoşuma gitmiyor onursuz gibi istenmediğim odada kalmak. Kız benimle kalmak istemiyor yakın arkadaşıyla kalmak istiyor ama zaten ben de isteyerek gelmedim ki.. Sabah yurt müdürüyle konuşacağım bu durumu inşaAllah güzel bi çözüm bulur ya da boş oda vardır da beni kurtarır bu dertten..
Iyide cnm orasi seninde odan sonucta oraya sende para oduyosun boyle dusunme o sana huzur vermiyosa sende aynisini yap en nefret ettigim sey ya sirf kendi keyfin icin baskasinin huzurunu bozmak takma kafana gec otur odanda

Hayir canim ne munasebet gitme ben huylandim artik bit bile degilsede aklimin kosesinde kalirdi kasinti basti:KK53:

Iyide cnm orasi seninde odan sonucta oraya sende para oduyosun boyle dusunme o sana huzur vermiyosa sende aynisini yap en nefret ettigim sey ya sirf kendi keyfin icin baskasinin huzurunu bozmak takma kafana gec otur odanda

Ben biraz bu durumları takıyorum işte. Bi insan ne kadar hassas ve iyi davranmaya çalışıyorsa karşısındakine karşısındaki onu mal ya da ezik olarak görüyor sanırım :) Halbuki sadece huzurlu bi oda istemiştim. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Back
X