- 8 Temmuz 2015
- 946
- 1.816
- 113
Merhabalar, ben yurtta kalıyorum. Odamı kendi isteğimle değiştirmiştim(2 kişilik). Yeni oda arkadaşım(sınıf arkadaşım aynı zamanda) senelerdir çok samimi oldukları arkadaşıyla aynı odada kalmak için dilekçe vermiş fakat çıkamamışlar. Eğer o kızın arkadaşıyla ben yer değiştirirsem birlikte kalmış olacaklar. Benden rica ettiler, surat yaptılar. Diğer kızın oda arkadaşıyla tanışıp çıkıp çıkmamaya karar vermek üzere odaya gittim.. Kız çinliymiş ama müslüman. Konuşması hoşuma gitti iyi bir kıza benziyor fakat gözünde minik bi böcek yürüyodu
evet
şu gözün altında bulunan kalem çekilen yer var ya tam orada kızla konuşurken gözüm kayı kayı verdi.. bildiğin minik örümcek gibi ama siyah bi nokta geziniyodu sürekli
Böyle bir şey gören oldu mu daha önce hiç.. Bit neyin olabilir mi acaba?
kız pek rahatsız olmuş gibi değildi.. gözünü arada kırpıyodu ama yani bi insanın gözünde böcek yürüse öyle davranamaz.. Ama bu durum beni biraz endişelendirdi, sizce ne yapmalıyım? eğer bu odada kalırsam arkadaşın suratını da çekmek istemiyorum. kesin karar vermiştim ama o böcek her şeyi mahvetti