• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadasim asla susmuyo

Laftan anlamıyorsa yöneticiyle konuşup oda değişikliği yapılmasını talep edebilirsin. Bazı insanlar hızlı ve bağırarak konuşuyor. Ailesinden böyle görmüş olabilir belki de. Laftan da anlamıyor göründüğü üzere. Benim annem de her gün ,normal bir şey anlatırken bile yüksek tonda konuşur "kulağım ağrıyor, biraz daha düşük tonda konuşur musun" diyorum ona. Hızlı hızlı konuşup bağıran insanlara tahammül edemiyorum. O an kafamı koparıp firlatasim geliyor o kadar sinir bozucu ki. O yüzden seni çok iyi anladım konu sahibi. Bir de sınavlara çalışma dönemindesin. Bahsettiğin kişi toplum içinde kurallara uymayı bilmiyor.
Teşekkür ederim vallahi cok zor ben normalde bas agrisi cekmem günlerdir basim agriyor yine konusucam bakalim

Aslinda iyi kiz gerçekten temiz de ama hic susmuyor durmadan sürekli hızlı ve yüksek sesle bisi anlatiyor. Mutfaga gittigimizde bisi konusmak icin toplu onun konusmasindan basim agriyo o kadar sesli. Bazen bas agrisindan ders calisamiyom ben ders calisirken bile konusuyo. Utanmasa uyurken bile konuscak bi ortamda herkesin lafini kesiyo bagirarak konusuyo sonra bana diyo cok lafimi kesiyolar görüyo musun video izliyo sesli sekilde video ile kavga ediyo. Geçen aylar sonra arkadasim geldi mezun olan diplomasını almaya ve bi daha görüsemicektik geldi hiç susmadan kendi kendine bisiler anlatti dinlemeyince beni dinle diye bağırarak knusuyo kafam kaldirmiyo artik sürekli söz kesiyo kendini anlatiyo napmam lazim günlerdir basim agriyo takmis herkess konusurken gözümün icine bakmadilar diye sinir oluyo
Şakayla karışık söyleyin biraz olmadı ciddi ciddi söyleyin

Sanırım kendini yalnız hisseden ve pek arkadaşı olmayan birisi. Bu kadar konuştuğuna göre baya birikmiş gibi. Onu güzellikle uyardınız mı bu konuda? Psikolojik sıkıntıları var sanki.
Sadece arkadaşı olmayan değil çok fazla internette bilgi veya veri edinen kişilerde de bunu farkediyorum.

Aslinda iyi kiz gerçekten temiz de ama hic susmuyor durmadan sürekli hızlı ve yüksek sesle bisi anlatiyor. Mutfaga gittigimizde bisi konusmak icin toplu onun konusmasindan basim agriyo o kadar sesli. Bazen bas agrisindan ders calisamiyom ben ders calisirken bile konusuyo. Utanmasa uyurken bile konuscak bi ortamda herkesin lafini kesiyo bagirarak konusuyo sonra bana diyo cok lafimi kesiyolar görüyo musun video izliyo sesli sekilde video ile kavga ediyo. Geçen aylar sonra arkadasim geldi mezun olan diplomasını almaya ve bi daha görüsemicektik geldi hiç susmadan kendi kendine bisiler anlatti dinlemeyince beni dinle diye bağırarak knusuyo kafam kaldirmiyo artik sürekli söz kesiyo kendini anlatiyo napmam lazim günlerdir basim agriyo takmis herkess konusurken gözümün icine bakmadilar diye sinir oluyo
Bu kizmi iyi simdi!?
Vicdan yapmayin. Bildigin hanzonun teki, bencil, saygısız, arkadasinin ders calismasini bile onemsemeyecek kadarda terbiyesiz bencil.
Haddini kibarca bildirin. Olmadi oda degistirin.

Saçını başını yol

İnsanlar sussun artık diye, kurtulmak için sözünü kesiyordur, göz teması kurmuyordur. Bizim de vardı çalıştığımız kurumda öyle biri, hepimiz mesafe koymuştuk sonunda.
Saygısız ve bencil, değişeceğini sanmıyorum, 1-2 uyarın, olmadı mesafe koyun, en olmadı mümkünse oda değiştirin.

Benim de kardeşimin eşi böyle çok sık görüşmüyoruz ama görüşünce kendime gelemiyorum ahahahah
bu akşam görüşeceğiz o yüzden avmigranımla tülbentimi aldım yanıma kapıdan girmeden önce ilacımı içer 1 2 saat sonra da tülbentle kafamı etkisiz hale getirirsem benden iyisi yok:işsiz:

cekilnez ve bu kisiler asla degismiyor.
Bana gôrede degil. Biri var oda ayni bir gün yeter artik yater buda kafa demistim sinirdende.
benim yanimda bir nebze dikkat eder.
Söyle ona acikca en azindan ufak bir dikkate alma olur belki

Back
X