- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Bugün makyaj yaptim ki zaten uzun süre makyajdan uzak kaldım.bir fondöten sürdüm bana gelip diyor ki ay fondöten sürsem daha güzel olurumBütünlemeler dolayısıyla yurtta kalıyorum.yeni bir oda arkadaşım geldi ve samimi olduk ama bu kişi ne zaman ben odada ders çalışsam ki birlikte çalışıyoruz sürekli konuşturuyor ama ben konuşunca odak noktami bozma diyor.ki bu yüzden de sinirliyim çünkü bir tane bütünleme gecesi öncesi sürekli dikkatimi dağıttı.etut odası doluydu gidemedim küçükzaten etüt odası.
Neyse kendisinin ailevi sorunları var babası vefat etmiş ve ben hani ders çalışırken kendime de ona da çikolata aldım verdim gözümde değil.ama.kendisi bana çikolata parçasının tek bir karesini Verdi zoruma gitti.bugün.kendisiyle.alisverise çıktık.ayri şeyler aldık.karttan para çekerken kırtasiyeci birlikte.mi olsun dedi öyle bir hayır dedi ki kırtasiyeci ve ben şaşırdık. yarın kutuphaneye gitmek istiyorum bana diyor ki gitme yanımda kal ama kalırsam ofkemden korkuyorum.bu insana nasıl yaklasmaliyim
O size odak noktami bozdun diyorsa 1-2 kere konuştuğunda da sen dersten sonra konuşalım odaklanamiyorum de , mesafeli olBütünlemeler dolayısıyla yurtta kalıyorum.yeni bir oda arkadaşım geldi ve samimi olduk ama bu kişi ne zaman ben odada ders çalışsam ki birlikte çalışıyoruz sürekli konuşturuyor ama ben konuşunca odak noktami bozma diyor.ki bu yüzden de sinirliyim çünkü bir tane bütünleme gecesi öncesi sürekli dikkatimi dağıttı.etut odası doluydu gidemedim küçükzaten etüt odası.
Neyse kendisinin ailevi sorunları var babası vefat etmiş ve ben hani ders çalışırken kendime de ona da çikolata aldım verdim gözümde değil.ama.kendisi bana çikolata parçasının tek bir karesini Verdi zoruma gitti.bugün.kendisiyle.alisverise çıktık.ayri şeyler aldık.karttan para çekerken kırtasiyeci birlikte.mi olsun dedi öyle bir hayır dedi ki kırtasiyeci ve ben şaşırdık. yarın kutuphaneye gitmek istiyorum bana diyor ki gitme yanımda kal ama kalırsam ofkemden korkuyorum.bu insana nasıl yaklasmaliyim
Haklısınız zaten yarın kütüphaneye gideceğim. Yalnız kalırsa da kalsın.O size odak noktami bozdun diyorsa 1-2 kere konuştuğunda da sen dersten sonra konuşalım odaklanamiyorum de , mesafeli ol
Haklısınız sürekli evlilik konusu açıyor travmalarım azıyorKıza kusuruma bakma stresliyim ayrı takılalım dikkatim çok dağınık seni de dağıtırım de sabah erken kalk direk çık. Kızla takılma asla dert dinleme
Teşekkür ederimAsla güvenmemen ve yakinlasmaman gereken biri, seni sonuna kadar sömürür. Her konuda mesafeli ol , ona hoşlanmadığın şeyleri direk yüzüne söyle, yoksa canın çok yanar
Haklısınız zaten yarın kütüphaneye gideceğim. Yalnız kalırsa da kalsın.
Haklısınız ben hayır demeyi bilmiyorum ama üslubunuz biraz sertEe siz de hayir demeyi, "dikkatimi dağitiyorsun, şuan konuşamam, veremem" demeyi öğrenin bir zahmet.Siz kendi sinirlarinizi çignetiyorsunuz, izin veriyorsunuz ciğnemesine, O cignetmiyor.
Biraz örnek alin
Haklısınız ben hayır demeyi bilmiyorum ama üslubunuz biraz sert
Azarlayin gecin gözu korkarBütünlemeler dolayısıyla yurtta kalıyorum.yeni bir oda arkadaşım geldi ve samimi olduk ama bu kişi ne zaman ben odada ders çalışsam ki birlikte çalışıyoruz sürekli konuşturuyor ama ben konuşunca odak noktami bozma diyor.ki bu yüzden de sinirliyim çünkü bir tane bütünleme gecesi öncesi sürekli dikkatimi dağıttı.etut odası doluydu gidemedim küçükzaten etüt odası.
Haklısınız kendimden çok veriyorum benden bir alt sınıftaki bir çocukla konuşuyordum bundan aylar.once hayatımı anlattım bunlar ağır şeyler dedi ben kaldırmamam dedi gittiSenin başkasına hayır deme ve sınır çekme problemin var. Biriyle sohbet edince hemen samimi oluyorsun. Şimdi sana iki defa beraber yapalım gidelim dediyse üçüncüye gitme. İşim var de açıklama yapma. Bundan sonra tanıdığın insanlar için. 24 saat beraber olma. Her şeyini güvenip anlatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?