• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadaşımın tuhaf davranışları

orta_kahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
44
0
96
Ankara
merhaba kızlar ben yurtta kalıyorum 2 kişilik odadayım oda arkadaşımla 2. yılımız geçen sene herşey normaldi ama bu sene bazı şeylerden rahatsız olmaya başladım. giyinirken beni izliyo aynadan yansımama bakıp duruyo daha bisürü şey :((( afedersiniz arkama vurdu, sırtıma masaj yap deyip duruyo falan o kadar çekilmez bi hal aldı ki kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. odada iç çamaşırlarıyla duruyo bazen geçen iyice midem bulandı kızım git şu üstüne bişey giy dedim şakayla karışık..sizce bu olabilir mi duydunuz mu hiç böyle bi durum ben ilk defa rastlıyorum eğer bu öyle bişeyse hiç durmam yurdumu değiştiririm :((

bu 2 senedir hiç erkek arkadaşı falan var mı, şahit oldunuz mu?
gerçi biseksüelde olabilir..

ya iç çamaşırıyla dolaşması, masaj istemesi falan belki fazla rahat bir karakteri ve yapısı vardır, ondan olabilir. ama aynadan öyle sizi izlemesi giyinirken falan hoş değil tabi. en iyi siz hissedersiniz, şimdi burdan eşcinsel veya değil demek doğru olmaz.

gay erkeklere denıyor senınkı lezbiyen olabilir

benım ünide oda arkadaşım lezbiyendi
senın gibi iki kişi kalıyorduk
ne çektiğimi bir ben bilirim birde Allah
en son üstüne sandalye fırlattım yurdu terkettim

Olabilir ama gay değil lezbiyen olabilir (ilk edit:olabiliyormuş o da cahil ben) (2.edit:olmuyormuş baktım,karıştırmayın kafamı)

Ya da çok rahat bir arkadaştır ne var kız kızayız diye iç çamaşırı ile oturuyordur;

Siz giyinirken sizi izliyorsa selülitiniz var mı falan diye kızsal duygularla bakıyordur...

Sırtı tutulmuştur yan odadaki kıza mı masaj yap desin,arkadaşsınız ....

Yani onun cinsel tercihlerine gelene kadar çok daha masum sebebler olabilir.

Son düzenleme:
bayağı ilginç !! galiba benim hiç lezbiyen tanıdığım yok. dolayısıyla nasıl bir his bilmiyorum.:30:

Ama biri benim yanımda soyunsa ister istemez bakarım. ne var ne yok incelerim.

Son düzenleme:
Ene ilk defa duydum, ben de siteye erkek girdi sandımdı demek "gay" daha geniş bir tabirmiş.:17:

gay kelime anlamıyla eşcinsel demek canım, yani lezbiyenlerde gay.
lezbiyen sadece halk arasındaki tabiri.

kendi cinsinden kişilere karşı cinsel istek duymasına ve onlarla cinsel etkinliklere girişmek istemesine eşcinsel yönelim denir

Halk arasında erkek eşcinseller “gay”, kadın eşcinseller ise “lezbiyen” olarak adlandırılır.

ben de aynı şeyleri söyledım canım:51:
aynı kapıya çıkıyor.

erkek arkadaşı vardı ayrıldılar. ben teselli ettim falan derken bizim samimiyetimiz arttı öyle farkettim bu durumu. bi de internette sexy kadın resimlerine falan bakıyo sık sık bana da gösteriyo bak vücudu ne kadar güzel falan diye ben de çıplak kadın görmeyi sevmiyorum ben sen bak dedim

elbette lezbiyen olabilir.
benim yurtta da vardı bir tane:31:
yani herkes öyle diyordu.
ben gece sarılarak uyumayı severim mi yoksa tek uyuyamıyorum mu (öyle bir seydi yanlıs olmasın) deyip oda arkadasıyla uyurmus.
ve buna benzer seyler.:ssz:

Bende oda arkadaşıma yalvarırdım masaj yaptırmak için acaba o da benim hakkımda sapık söylentiler çıkarmış mıdır :)

lezbiyense zaten o kadar kolay şeylerle belli etmez canım maalesef toplum baskısı cart curt derken iyi kamufle olmak zorunda kalıyorlar

yanı öyle bi gel sırtıma masaj yapla lezbiyen diyemeyiz

gay erkeklere denıyor senınkı lezbiyen olabilir

benım ünide oda arkadaşım lezbiyendi
senın gibi iki kişi kalıyorduk
ne çektiğimi bir ben bilirim birde Allah
en son üstüne sandalye fırlattım yurdu terkettim

gerçekten mi ya nasıl anladın direk bişey mi söyledi

gay değil ama lezbiyen olabilir:) yurtta karşılaşılabilir bi durum rahatsız olduğunu belli edersen o da belki başkalarını gözüne kestirir:D

ya lezbiyendir
ya da fazla rahat bir kızdır.

ama bunu sadece aynada sana bakması ve popona vurmasından anlayamazsın.

erkek arkadaşı vardı ayrıldılar. ben teselli ettim falan derken bizim samimiyetimiz arttı öyle farkettim bu durumu. bi de internette sexy kadın resimlerine falan bakıyo sık sık bana da gösteriyo bak vücudu ne kadar güzel falan diye ben de çıplak kadın görmeyi sevmiyorum ben sen bak dedim

çok iyimser bir düşünce olabilir ama, belki diyet yapıyorsa veya spor, zayıflamak istiyorsa, kendini gaza getirmek için kadın resimlerine bakıyor olabilir.
yani hangimiz diyet yaparken victoria's secret modellerine bakmıyoruz ki?

tabi çıplak kadın derken, ne kadar çıplak olduğu asıl önemli, bunu atlamıyım..

sen güzel cevap vermişsin, eğer gayse de zaten durur sana karşı.

lezbiyense zaten o kadar kolay şeylerle belli etmez canım maalesef toplum baskısı cart curt derken iyi kamufle olmak zorunda kalıyorlar

yanı öyle bi gel sırtıma masaj yapla lezbiyen diyemeyiz

doğru haklısın ama yani yorgun olursun sırtın tutulur istersin de bu direk keyif için istiyo

gerçekten mi ya nasıl anladın direk bişey mi söyledi

yok direkt söylemedi bir gün bu arkadaşla içmek gafletinde bulundum
ama yat derim yatmaz sarhoş oldu ayrıca iki kutu birayla o bünye nasıl o kadar kolay sarhoş oldu onu da anlamış değilim

neyse bunun kafa güzel hadi yat uyu diyorum yok inatlaşıyor benle,en sonunda ikna oldu yattı yatağa tam üstünü örttüm yorganla gidicem bu benim kolumu bi okşadı

Allahım işte o noktada çok feci şüphelendim daha doğrusu direkt anladım hani acaba öyle mi böyle mi değil o dokunuş anlatılmaz ancak sevgilin sana öyle dokunabilir

ertesi günde konuştuk zaten açık açık anlattı bana...

Back
X