• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadaşımın tuhaf davranışları

gerci sevgilisi varsa nasıl lezbiyen olabilir ki:26:

çok iyimser bir düşünce olabilir ama, belki diyet yapıyorsa veya spor, zayıflamak istiyorsa, kendini gaza getirmek için kadın resimlerine bakıyor olabilir.
yani hangimiz diyet yaparken victoria's secret modellerine bakmıyoruz ki?

tabi çıplak kadın derken, ne kadar çıplak olduğu asıl önemli, bunu atlamıyım..

sen güzel cevap vermişsin, eğer gayse de zaten durur sana karşı.[/QUOTE

bu da çok mantıklı diyet yapıyo evet olabilir

erkek arkadaşı vardı ayrıldılar. ben teselli ettim falan derken bizim samimiyetimiz arttı öyle farkettim bu durumu. bi de internette sexy kadın resimlerine falan bakıyo sık sık bana da gösteriyo bak vücudu ne kadar güzel falan diye ben de çıplak kadın görmeyi sevmiyorum ben sen bak dedim

gerçekten lezbiyense katiyen erkeklerle işi olmaz canım o zaman korkma değildir

gerçi olsa bile seni rahatsız etmedikten sonra olabilir bizi ilgilendirmez

ama emin ol gerçekten öyleyse erkekler sana kızlar nasıl çekici gelmiyorsa ona da gelmez biraz rahat bir arkadaş sanırım o

Burada da bir sürü kadın ,ünlülerin fotoğraflarını paylaşıyor ayy muhteşemler ,güzeller diye ayılıp bayılıyor.
Bana da bu garip geliyor mesela ?
Ama eşcinsel olduklarını düşünmüyorum.

gerçekten lezbiyense katiyen erkeklerle işi olmaz canım o zaman korkma değildir

gerçi olsa bile seni rahatsız etmedikten sonra olabilir bizi ilgilendirmez

ama emin ol gerçekten öyleyse erkekler sana kızlar nasıl çekici gelmiyorsa ona da gelmez biraz rahat bir arkadaş sanırım o

çok sağol ya ben de böyle bişey duymak istiyodum yani erkeklere ilgi duyduğuna eminim bu durumda bana ya da başka kızlara o anlamda bakmıyodur inşallah ama gerçekten çok rahat ben ailemden olmayan kimseye öyle davranamam kız bacağıma ağda yapmayı bile teklif etti nasıl bi midesi varsa

ay oda bişeymı benım kuzen bıldıgınız anadan dogma dolanıodu ortada çırılcıplak banyo yapardı kapı acık sudyen kılot deıstırırdı kapı acık falan ben umursamıodum ama azcık çatlak oldugu ıcın :27: belkı kafaya taktıysan her hareketi sana batıo olabılır :44:

canım bence sen sıkma canını, kafanı çok sıkma. resimlere bakıyor çünkü gaza gelip güzelleşmek istiyor, zayıflamaya çalışıyor. masaj istiyor çünkü keyfine düşkün, herkes masaja bayılır. iç çamaşırıyla geziyor çünkü rahat bir kız. erkek arkadaşından ayrılınca sen teselli ediyorsun..

bence bunlardan çıkan tek sonuç : 2 senedir aynı odada kalmaktan dolayı arkadaşın seni benimsemiş ve çok yakın arkadaşı olarak görüyor. senin onu gördüğünden daha yakın görüyor ve karakter olarakta senden daha rahat bir kız.

ben böyle yorumladım.

Lezbiyen ya da biseksuel olduguna dair elle tutulur birsey okuyamadim ben. Hersey olabilir, fazla rahattir Diyetteymis zaten, resimlere bakip ic gecirebilir kendisi icin. El sakasi seven biri olabilir. Masaj yaptirmak istemesi de abes bir durum degil, keyif icin de isteyebilir, bunda birsey yok. Bence rahat ol. Acaba oyle mi boyle mi diye dusunursen herseyi buna yorar hepten kendi kendini korkutursun.

Burada da bir sürü kadın ,ünlülerin fotoğraflarını paylaşıyor ayy muhteşemler ,güzeller diye ayılıp bayılıyor.
Bana da bu garip geliyor mesela ?
Ama eşcinsel olduklarını düşünmüyorum.

Ben de bazen o fotolara yorum yapıyorum;:52:

sen oda arkadaşından masaj isterken ne kadar masumsan inan bende o kadar masumum:34:

gay erkeklere denıyor senınkı lezbiyen olabilir

benım ünide oda arkadaşım lezbiyendi
senın gibi iki kişi kalıyorduk
ne çektiğimi bir ben bilirim birde Allah
en son üstüne sandalye fırlattım yurdu terkettim
:53:
Gecmis olsun

erkek arkadaşı vardı ayrıldılar. ben teselli ettim falan derken bizim samimiyetimiz arttı öyle farkettim bu durumu. bi de internette sexy kadın resimlerine falan bakıyo sık sık bana da gösteriyo bak vücudu ne kadar güzel falan diye ben de çıplak kadın görmeyi sevmiyorum ben sen bak dedim

:1:
Ne amacla baktigi onemli. bi kac sene once kilo almistim. o zamanlar bende adriana lima ya bakip bakip kendimi gaza getirmeye calisiyordum :ssz:

Ben birbirlerinin bikini bölgesini alan kankiler(!) biliyorum.
Bunu da yakın arkadaşlığın kriteri olarak görüyorlar lisede,üniversitede böyle uç arkadaşlık belirtileri vardır.
Bir de her insan bir değil bazıları rahat.

Ben de bazen o fotolara yorum yapıyorum;:52:

sen oda arkadaşından masaj isterken ne kadar masumsan inan bende o kadar masumum:34:

Yani..
Aslında ben de onu demek istedim hani arkadaş demiş ya kadın fotoğraflarına bakıyor diye.
Bu eşcinsellik kriteri olamaz demek istedim.
Ben bakmıyorum ama bakanlar var onlarda eşcinsel değil örneği verdim.
Ben masajcı sapık sende fotojenik sapık
:37:

açık açık sor bence

n'olcak? ben çok lezbiyenler gördüm:27:

merak etme tehlikeli olmuyorlar.

en azından nıyetını anlar ona göre hareket edersın.

ama dediğim gibi
rahat bir kız da olabilir.

bencede rahat biri. ayrıca bir insanı birşeyler yaparken görmedikten sonra onun hakkında yorum yapmak yanlış diye düşünüyorum.

Popona vurma sebebi sadece şaka yolludur belki. Masaj yapmanı istemeside gayet doğal.
ve benim karşımda biri soyunsa bende gayet oturup onu izlerim, kim izlemez ki?
Arkadaşınız fazla rahat biri ben gibi, tabii samimi olduklarıma rahatımdır.
belki arkadaşınızda sizi baya benimsemişki karşınızda iç çamaşırıyla oturuyor rahatlıkla.

Back
X