- Konu Sahibi orta_kahve
Bence sen onun yanında çok rahat davranma.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyimser bir düşünce olabilir ama, belki diyet yapıyorsa veya spor, zayıflamak istiyorsa, kendini gaza getirmek için kadın resimlerine bakıyor olabilir.
yani hangimiz diyet yaparken victoria's secret modellerine bakmıyoruz ki?
tabi çıplak kadın derken, ne kadar çıplak olduğu asıl önemli, bunu atlamıyım..
sen güzel cevap vermişsin, eğer gayse de zaten durur sana karşı.[/QUOTE
bu da çok mantıklı diyet yapıyo evet olabilir
erkek arkadaşı vardı ayrıldılar. ben teselli ettim falan derken bizim samimiyetimiz arttı öyle farkettim bu durumu. bi de internette sexy kadın resimlerine falan bakıyo sık sık bana da gösteriyo bak vücudu ne kadar güzel falan diye ben de çıplak kadın görmeyi sevmiyorum ben sen bak dedim
gerci sevgilisi varsa nasıl lezbiyen olabilir ki:26:
belki
biseksüeldir.![]()
gerçekten lezbiyense katiyen erkeklerle işi olmaz canım o zaman korkma değildir
gerçi olsa bile seni rahatsız etmedikten sonra olabilir bizi ilgilendirmez
ama emin ol gerçekten öyleyse erkekler sana kızlar nasıl çekici gelmiyorsa ona da gelmez biraz rahat bir arkadaş sanırım o
:44::44::44::44::44::44:
Burada da bir sürü kadın ,ünlülerin fotoğraflarını paylaşıyor ayy muhteşemler ,güzeller diye ayılıp bayılıyor.
Bana da bu garip geliyor mesela ?
Ama eşcinsel olduklarını düşünmüyorum.
gay erkeklere denıyor senınkı lezbiyen olabilir
benım ünide oda arkadaşım lezbiyendi
senın gibi iki kişi kalıyorduk
ne çektiğimi bir ben bilirim birde Allah
en son üstüne sandalye fırlattım yurdu terkettim
erkek arkadaşı vardı ayrıldılar. ben teselli ettim falan derken bizim samimiyetimiz arttı öyle farkettim bu durumu. bi de internette sexy kadın resimlerine falan bakıyo sık sık bana da gösteriyo bak vücudu ne kadar güzel falan diye ben de çıplak kadın görmeyi sevmiyorum ben sen bak dedim
Ben de bazen o fotolara yorum yapıyorum;
sen oda arkadaşından masaj isterken ne kadar masumsan inan bende o kadar masumum![]()
Ben de bazen o fotolara yorum yapıyorum;
sen oda arkadaşından masaj isterken ne kadar masumsan inan bende o kadar masumum![]()