Oda arkadaşımızla sorunlar...

:) evde 3 kişi kalıyoruz bizim de aynı derdimiz var :) ama bulaşık ve ev temizliği konusunda :) yazdıklarını okuyunca kendi halimiz geldi aklıma :) biz de arkadaşımla yapıyoruz ama üstüne alınan olmuyo :)

dağınıklık fln neyse de, söz konusu tuvalet temizliği olunca artık bi yere kadar insan tahammül gösterebiliyo.. kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değil ki.. yarın öbür gün evlencek yani bu insanlar ..

oda değişikliği mümkün görünmüyo ama teftişe gelseler iyi olacak sanırım

açıkçası sabahtan beri derken lafın gelişi yani.. 2 saat fln oldu :KK53: sanırım açık açık konuşmaktan başka çare yok.. dediğim gibi biz utanıyoruz söylemeye ama o yaptığından utanmıyo sanırım
Niye utanacakmışsınız ki..Açık açık konuşun..Herkes ortak kullanım alanında dikkatli olmak zorunda..Temizliğine dikkat etmek zorunda..O utansın siz niye utanıyorsunuz..İnsan tuvalet temizliğinde kalkarken dikkat eder..Ben bir avm de tuvalete girdiğim zaman 10 kere bakıyorum arkama temiz bırakayım diye..Arkamdan insan girecek oraya çünkü..Ayıptır..Dikkat etmek zorundayız...

Niye utanacakmışsınız ki..Açık açık konuşun..Herkes ortak kullanım alanında dikkatli olmak zorunda..Temizliğine dikkat etmek zorunda..O utansın siz niye utanıyorsunuz..İnsan tuvalet temizliğinde kalkarken dikkat eder..Ben bir avm de tuvalete girdiğim zaman 10 kere bakıyorum arkama temiz bırakayım diye..Arkamdan insan girecek oraya çünkü..Ayıptır..Dikkat etmek zorundayız...

aynen etrafına bakınmıyo galiba işi bitince .. çok sinir bozucu bi durum gerçekten kul hakkı sonucta.. şu an uyuyo kendisi yarın ilk iş bu konuyu konuşmak olucak .. sağolu

dağınıklık fln neyse de, söz konusu tuvalet temizliği olunca artık bi yere kadar insan tahammül gösterebiliyo.. kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değil ki.. yarın öbür gün evlencek yani bu insanlar ..
temizleyen enayiler var nasıl olsa.
ilerde evlenecek bu insanlar diyosun :) bu kadar mı benzer bir olay yahu :D
bahsettiğim kişi 39 yaşında evlenme hayalleriyle yanıp tutuşan birisi. içimizden diyoruz daha kendi yaşadığı eve bakmıyo ... daha devamı var da neyse..
bu arada o enayilerden ikisi benle temizlik görevini üstlenen arkadaş oluyoruz.. sen üstüne alınma :(

temizleyen enayiler var nasıl olsa.
ilerde evlenecek bu insanlar diyosun :) bu kadar mı benzer bir olay yahu :D
bahsettiğim kişi 39 yaşında evlenme hayalleriyle yanıp tutuşan birisi. içimizden diyoruz daha kendi yaşadığı eve bakmıyo ... daha devamı var da neyse..
bu arada o enayilerden ikisi benle temizlik görevini üstlenen arkadaş oluyoruz.. sen üstüne alınma :KK43:

yok doğru ama bi nevi enayi yerine konuluyoruz , bi de kendini titiz gösteriyo sormayın

Ben apartta kalıyordum 3 kişiydik fakat ikisi de bir pisti ki anlatamam sana... Defalarca söyledim rahatsız olduğumu dile getirdim anlamadılar. Her gün porçöz ve domestos elimde dolaşıyordum. Artık rahatsız olduğum şeyleri banyoya çağırıp başında bekleyip temizlettiriyordum. Iki kişiyle başetmek daha zor emin olun. Ama laftan anlamıyorlar sert olun tepkinizi gösterin

Tabı kı ıkınız de rahatsızsanız mudıreye anlatın baskasını getırsınler..ama bazen gelen gıdenı aratıyor ..Bız de cok yasadık bunları:)

uyandı yarım saat önce çağırdık gösterdik.. peçeteyle sildi kusura bakmayın kızlar dedi kaçar gibi gitti utandı galiba .. üff çok zor çok insanlarla uğraşmak

aynı şey benim başıma gelmişti... aylarca isim vermeden uyardım sonuç alamadım. En sonunda küçük küçük notlar yazdım temiz bırakılmasını istediğim yerlere. :) İşe yaradı... çünkü isim vermemiştim ve notu gören kişi kim olursa olsun hem üstüne alınırdı hemde kırılma ihtimali yoktu çünkü isim yoktu.

aynı şey benim başıma gelmişti... aylarca isim vermeden uyardım sonuç alamadım. En sonunda küçük küçük notlar yazdım temiz bırakılmasını istediğim yerlere. :) İşe yaradı... çünkü isim vermemiştim ve notu gören kişi kim olursa olsun hem üstüne alınırdı hemde kırılma ihtimali yoktu çünkü isim yoktu.

evet bu da çok mantıklıymış :KK16: daha olmasa onu deneyelim artık :))

tatlım merhaba.. çok yakın arkadaşlarım bu sorunları çok yaşadı.. onlarında oda arkadaşı çok pisti çareyi kızı karşılarına alıp konuşmakta buldular ve hallettiler. sonuçta sizde o odada yaşıyosunuz, siz birşey söylemedikçe o haddini daha fazla aşacaktır.

Ben yurtta kalırken her donem farklı insanlarla kaldim ve aralarinda en iyisi kural belirledigimiz zamanlardi kocaman bi kagida odaca toplanip kurallari yazmistik mesela isiklar su zaman kapanir biri uyurken ses yapilmaz filan diye baslarda biri:KK12:uymayinca hafif sakayla listeyi gosteriyoduk zaten bi sure sonra herkes uymaya basliyo
Kisaca vakit kaybetmeden kural listesi olusturun derim herkes insani kosullarda yasamali sonucta kimse kimsenin pisligini cekemez:KK20::KK28:

tatlım merhaba.. çok yakın arkadaşlarım bu sorunları çok yaşadı.. onlarında oda arkadaşı çok pisti çareyi kızı karşılarına alıp konuşmakta buldular ve hallettiler. sonuçta sizde o odada yaşıyosunuz, siz birşey söylemedikçe o haddini daha fazla aşacaktır.

daha önce iki kez uyardık sorun yoktu. ama dün geceden beri tavırlı bize surat yapıyo sanki biz suçluymuşuz gibi

Ben yurtta kalırken her donem farklı insanlarla kaldim ve aralarinda en iyisi kural belirledigimiz zamanlardi kocaman bi kagida odaca toplanip kurallari yazmistik mesela isiklar su zaman kapanir biri uyurken ses yapilmaz filan diye baslarda biri:KK12:uymayinca hafif sakayla listeyi gosteriyoduk zaten bi sure sonra herkes uymaya basliyo
Kisaca vakit kaybetmeden kural listesi olusturun derim herkes insani kosullarda yasamali sonucta kimse kimsenin pisligini cekemez:KK20::KK28:

o kuralları koymayı zaten kendisi teklif etmişti, hazırlamıştık da ama uygulamaya gelince yok.. bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin inş düzelir

Back
X