• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadaşlarım nankör

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
258
Puanlar
53
Arkadaşlar ben kykdayım 4 kişilik odadayız odaya yeni biri geldi,öbür oda arkadaşım 1 yıldır benimle ve o kıza birden yakınlık gösterdi.Ben reglken sıcak su torbası yapmadı ben ona yaptım o kıza yapmayı teklif etti o kıza çay yaptı hastayken bana yapmadı bugün laf çarpıttım x e yaptın diye ayıp felan dedi zoruma gidiyor artık bu kız diğerlerine gösterdiği muameleyi bana göstermedi.İnanılmaz inat bir kız ve bilmiyorum yaptığı nankörlük artık ona bir sürü iyiliğim dokundu sizce napmalıyım?

Kendisi rica ediyordu cey yapar mısın diye yapıyordum mesela ben hastaneye gidelim derdim yok derdi dün yeni gelen kıza hastaneye gidelim mi dedi çay yaptı ilaç verdi zoruma gidiyor
Ay ne zoruna gidecek ya, arkadaşıni kıskanıyorsun bence.

Kıskanıyorum tabi ki ama tatlı kıskançlık
Yo bence takıntılı kötü bı kıskançlık. Dert olmuş içine. Yapmak zorunda değil, sende yapmasaydin, sal arkadasini, belli ki diğer kıza içi ısınmış daha iyiler.

Arkadaşlar ben kykdayım 4 kişilik odadayız odaya yeni biri geldi,öbür oda arkadaşım 1 yıldır benimle ve o kıza birden yakınlık gösterdi.Ben reglken sıcak su torbası yapmadı ben ona yaptım o kıza yapmayı teklif etti o kıza çay yaptı hastayken bana yapmadı bugün laf çarpıttım x e yaptın diye ayıp felan dedi zoruma gidiyor artık bu kız diğerlerine gösterdiği muameleyi bana göstermedi.İnanılmaz inat bir kız ve bilmiyorum yaptığı nankörlük artık ona bir sürü iyiliğim dokundu sizce napmalıyım?
Olabiliyor yurtta böyle şeyler takılma

Yurtla ilgili 20. konu bu. Belli ki sana yaramıyor bu yurt. Eve çık bence.

Bilmiyorum kacinci yilin ama üniversiteden bir arkadasin oldugunda ona takilip kalma, yada onu hemen kankam bu diye kafanda netlestirme. Cunku haftalarca ,aylarca farkli arkadaslarinda yakinlasip uzaklasabilirsin, boyle boyle insanlar en iyi anlastigi arkadaslarini bulur. Belki de suan bir kisiye takilip kaldığın icin daha iyi anlasabilecegin bir arkadasini kaciriyorsun. Herkesle ufak tefek gorus kafana uyup uymadigini tart, yurt ve sinifta daha cok arkadasin degisir takili kalma ve fazla anlam yukleme kisilere. Baktin seni uzdu mu baskasiyla mi daha yakin , uzaklas yoluna bak. Umursadikca karsindakiler iyice kendini bir sey sanar , ne kadar umursamazsan o kadar iyi.

Back
X