• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadaşlarım nankör

Arkadaşlar ben kykdayım 4 kişilik odadayız odaya yeni biri geldi,öbür oda arkadaşım 1 yıldır benimle ve o kıza birden yakınlık gösterdi.Ben reglken sıcak su torbası yapmadı ben ona yaptım o kıza yapmayı teklif etti o kıza çay yaptı hastayken bana yapmadı bugün laf çarpıttım x e yaptın diye ayıp felan dedi zoruma gidiyor artık bu kız diğerlerine gösterdiği muameleyi bana göstermedi.İnanılmaz inat bir kız ve bilmiyorum yaptığı nankörlük artık ona bir sürü iyiliğim dokundu sizce napmalıyım?
Sen gerçekten çok sıkıntılı bi tipsin ya sürekli insanlara laf çarpıyorsun kendinden başka kimseyle pek anlaşabileceğini sanmıyorum ortada nankörlük yok sen kıskançsın

Ben de dıyorum bu ceycey nerelerde konu acmıyor gelmıss.
Kız yenı gelmıs yabancılık cekmesın dıye yapıyordur. Kıskanclıgı bırak

Arkadaşlar ben kykdayım 4 kişilik odadayız odaya yeni biri geldi,öbür oda arkadaşım 1 yıldır benimle ve o kıza birden yakınlık gösterdi.Ben reglken sıcak su torbası yapmadı ben ona yaptım o kıza yapmayı teklif etti o kıza çay yaptı hastayken bana yapmadı bugün laf çarpıttım x e yaptın diye ayıp felan dedi zoruma gidiyor artık bu kız diğerlerine gösterdiği muameleyi bana göstermedi.İnanılmaz inat bir kız ve bilmiyorum yaptığı nankörlük artık ona bir sürü iyiliğim dokundu sizce napmalıyım?
Bence bize artik anlatma. Nasilsa dinlemiyorsun ceycey

Aman şu g.tü moklu kızları ne kafana takmışsın be gülüm. Herkes istediğine yalakalık yapsın sen işine bak bir daha da o kıza iyilik yapma.

Çünkü çok seviyorum
Tamam işte normal değilsin insanlar arkadaşlarını bu şekilde kıskanmaz, sevgilin değil o senin. İnsanın bi tane arkadaşı olmaz bir sürü arkadaşı olur, dostuda sayılı olur. Demek ki seni dost bilmemiş ki bende senin gibi birinden uzak dururdum.

İnsanlar herkesle aynı yakınlıkta olamaz. Bazen kısa sürede bir başkasıyla daha yakın da hissedebilirler. Tamamen enerjisi tutma meselesi. Senin nasıl bi karakter olduğunu burda yazdıklarından biz bile biliyoruz ldldldl. Yani kızlara zaten hayat vurmuş, koca kyk’da senle aynı odaya düşmüşler. Yine de seni dışlamıyorlarsa daha fazla şansını zorlama bence.

Back
X