- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi Melis303030
Yalnız arkadaşlarındaki bu rahatlığa pes diyorum.Onlarda kulaklık tak dediler. Of düştüğüm duruma bak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız arkadaşlarındaki bu rahatlığa pes diyorum.Onlarda kulaklık tak dediler. Of düştüğüm duruma bak.
Evet evde biri varken daha dikkatli olunması gerek. hoş degilBana anormal gelmiyor değil mi, Bu durum anormal bu ses?
Sende sevgilini çağır dene bakalım onlarda gülüşucwk miBana anormal gelmiyor değil mi, Bu durum anormal bu ses?
Nasıl dikkatli olunsun hava sıcak insanlar çarpışıyor kan ter içindeEvet evde biri varken daha dikkatli olunması gerek. hoş degil
Ben o tarz takılmıyorumSende sevgilini çağır dene bakalım onlarda gülüşucwk mi![]()
Carpisma sesi degildir o. Desibeli bir tık dusurebilirler meselaNasıl dikkatli olunsun hava sıcak insanlar çarpışıyor kan ter içinde
Ozaman ona göre biri sececektiniz.Ben o tarz takılmıyorum
Carpismasalar okadar ses gelmez sonuçta bir savaş varCarpisma sesi degildir o. Desibeli bir tık dusurebilirler mesela
Bide et ete çarpma sesi mi diyorlar. Ya arıza çıkarırsam giden ben olacagım.Ortak yaşanan evde insanlar birbirlerine saygı duymalı. Kimse kimsenin ahlamasını ohlamasını çekmek zorunda değil. Sevgilisinin eve gelmesini ben problem etmezdim ama zırt pırt olursa o da gözüme batar. Bir de böyle şeylere anlayışlı yaklaşıp ses çıkarmadıkça yapılan şeylerin saçmalık seviyesi giderek artıyor. Yobaz görünür müyüm diye korkmayın yani tavrınızı belli edin.
Mahmur erkek mi?Konu Meliste çok Mahmut abinin açacağı bir konuya benziyor
Kiralar pahalı. Aslında elimde olsa tek tutarım.
Emaaan yine azıcık inanayım dedim harun mu çıktıKimse de dememiş ki hoşgeldin feridun abi (yeni üye ilk konu segz)![]()
Ne alakaEmaaan yine azıcık inanayım dedim harun mu çıktı
İki kere odaya geçtım. Bana ithafta buluncak şekilde davranmıyorlar. Ama onlar için normal sanırım. Arkadaşım bana o hayatının iyi olduğunu ve çocugun bu şekil bağlandığını söylüyor. Acaba çocuk için mi o tarz davranıyor bilmiyorum. Uyarıcam. Yada o geldiği gün evime gideceğim.kaç saatlik yol kullanıp.Kızın evine yerleştiğiniz için, onlar da bu işi anlatmaya meyilli olduğu için uyarı işe yaramaz. Bu kadar aleni sesi duydun mu diye sevgilisiyle birlikte sana gelmesi biraz düşündürücü; ilerde hadi sen de gel diyebilirler mi bilemedim. Gençlik ateşi yakıyor.
Adam gelince evden çıkmak, yüksek sesli film müzik ya da evden taşınmak gibi seçenekler değerlendirilebilir. Ya da iyice arsızlığa vurup kapılarını çalıp pardon biraz sessiz olur musunuz diyip sen onları rahatsız edebilirsin.ya da evin içinde gez dolaş. Konsantrasyonları bozulur sinirleri bozulur
Kimi insan teşhircilikten zevk alabilir, kimisi kendini kaptırır, kimisi karşısındakine göre şekillenir. Sizin deneyiminiz olmadığı için ekstra garipsemeniz normal fakat ekonomik olarak katlanmak zorundasınız gibi anladım. Zamanla duymazsınız belki.İki kere odaya geçtım. Bana ithafta buluncak şekilde davranmıyorlar. Ama onlar için normal sanırım. Arkadaşım bana o hayatının iyi olduğunu ve çocugun bu şekil bağlandığını söylüyor. Acaba çocuk için mi o tarz davranıyor bilmiyorum. Uyarıcam. Yada o geldiği gün evime gideceğim.kaç saatlik yol kullanıp.