Odadan içinden geçen kolon

tugbaemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
199
68
98
Merhaba hanimlar, ben ev tuttum ve yatak odamdan kolon geciyor nette bakindim cok model goremedim kolonu farkli amacli kullanmak icin, burdada bakindim goremedim, benim gibi odasindan kolon gecen varmi varsa fikirlerinizi bekliyorum

Resim cok net degil yalniz kolonun tam arkasinda gardolap gelicek sagdan sola dogruda yani.kolona dogru yatak gelicek

anlamadım?? dolap kolonun arkasına mı girecek
nasıl kullanacaksınız ki?
anlayamadım

resim netliği önemli değil de
kolonun nerede olduğunu filan anlayabileceğimiz bir şey olsaydı iyi olurdu hani karşıdan çekseniz olur mu acaba ??

Şoyle soyliyim gardolap arkasina konulunca kolonla gardolap arasnda bir kisi gecebilcek kadar yer oluyor

iki öneri: birisi başucu kitabı vs koymak için çeşitli yüksekliklerde raflar taktırabilirsin
ikincisi şöyle bir abajur yaptrabilirsin ama nasıl anlatsam şu iki resimden de biraz tarif edeyim.Öncelikle bu ilk resimdeki boyuttta bir 50 cm kadar kolonun ortasında ama dışa doğru biraz çıkıntı yapacak şekilde ikinci şekildeki desenli olandan taktırıp içine ampul taktırırsan sana abajur hem de çok orjinal :)
malzeme metal olur sanırım beyaza boyanmış ustalar daha iyi bilir malzemeyi bir de onlara sorun tabi..
onun haricinde yatak başı dediğiniz için böyle dediğim ama aynalarla döşeyerek ve altına küçük bir masa yaptırarak da makyaj masası haline getirebilirsiniz ya da sadece aynalar ve küçük bir rafla makyaj malzemelerinizi koyabilirsiniz...

ilk resim:

ikinci resim:

Merhaba hanimlar, ben ev tuttum ve yatak odamdan kolon geciyor nette bakindim cok model goremedim kolonu farkli amacli kullanmak icin, burdada bakindim goremedim, benim gibi odasindan kolon gecen varmi varsa fikirlerinizi bekliyorum
Farkli bir renkle kombin edebilirsiniz sadece kolonu duvar kagidiyla kaplayarak , cok hosuma gidiyor benim. Zaten insanlar farklilik olsun diye o kolon gibi dekor yapip duvar kagidi kaplatiyor keske benim odamda da olsa , cok ucuza bircok guzel is cikar ordan yaraticiliginizi konusturunn

Biz de ev bakarken boyle bir iki ev gorduk. Benim aklima direk bu dugun salonlarindaki kolonlar gelmisti. Hani dort bir tarafini parca aynayla kapliyorlar ya
evde hayal ettim bian
saka bir ywna arkadaslar cok guzel fikirler vermisler capraz kullanacaginiz bir ayakli ayna orayi baya kamufle eder

Hanimlar cok saolun fikirler super kolonu dubar kagidiyla kaplama fikrini sevdkm hepinize candan tesekkurler

Kolonun tam olarak odanın neresinde kaldığını anlayamadım ama size tavsiyem kolonun çevresine saksı çiçek ya da farklı büyük dekoratif aksesuarlar koymanız. Çünkü eğer kolon çevresinde sirkülasyon olursa köşelerdeki boyalar ya da duvar kağıdı çarplarla dökülüp kötü bir görüntü oluşturur ve köşelerindeki boyaları yenilemek gerekir. Ama çevresine koyduğunuz herhangi bir aksesuar yakın teması engellediği için köşelerinizi de korumuş olur.

Vaaayy çok beğendim..keşke kolonum olsa:)

Gayet yapiliyor alt ve ust katimdakilerde de var
kolonun dışında kabartma gibi biraz örgü duvar ya da alçıpano kabartayapılıp öyle içi boşaltılmıştır kısmen
arkadaş doğru söylüyor kolonun içinde niş olmaz çünkü taşıyıcı sistem bozulur bina çöker mazallah
o ya kolonun dışında birkat daha duvar var ya da kolon değil
evinizin alt ve üst kattakileri de büyük ihtimalle anlattığım gibidir..
ikiniz de haklısınız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…