odaklanma problemiii!!

AyKatun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
135
326
18
Kızlar ders çalışmaya 5 yıl ara verdim kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum ama motive olamıyorum ne yapmalıyım sizce derse odaklanmak için?

Kızlar ders çalışmaya 5 yıl ara verdim kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum ama motive olamıyorum ne yapmalıyım sizce derse odaklanmak için?
Çalışmazsanız hayatınızın aynı şekilde olması sizi mutlu edecek mi? Çalışırsanız bir de başarıp kazanır atanırsanız kendinizi daha iyi mi hissedeceksiniz? ya da hayat standartınız mı değişecek?
Kısacası artıları eksilere tercih etmek için kendinizi motive edebilirsiniz.

çok düşünüyorum onları gelecek kaygısı yaşıyorum çok moralim bozuluyor ama düzenli ve istikrarlı bir şekilde çalışamıyorum bir iki saat çalışıyorum sonra bunalıp bırakıyorum saatlerce çalışmak istiyorum her gün bunu düşünerek kendimi ayarlıyorum ama istediğim gibi olmuyor..:KK61:

Calismak icin belli bir sure koyarak oturmayin masaya
Konuyu anlamak icin ugrasin en iyi sekilde nasil ogrenirim diye baska kitaplardan yardim alin
Sizi zorlarsa video izleyip pekistirin
O konuyu basitlestirerek karsinizda birine nasil anlatabileceginizi dusunun eger anlatabiliyorsaniz anlamissiniz demektir
Masaya nasil oturup motive olacaginiza gelirsek o sizin icinizden gelmeli. Kazanacaginiz sinavi cok istemelisiniz. Oturdugunuzda saat tutarak calismanin bence faydasi olmaz.
Ben ders calismayi cok gec ogrendim ama su an bildigimi dusunuyorum.
En son

hmm ben en basından hata yaptım o zaman konu konu bölüp şu tarihte konularımın hepsi bitmeliyim ki geri kalan zamanda da test çözmeliyim dedim ama sizin dediğinize göre yanlış yapıyorum o halde

her gün belli konulara çalış hepsini birden götürmeye çalışırsan bunalırsın gözünde büyür

Ben en sevdiğim dersten başlarım ders çalışmaya. Bende kpss ye hazırlanıyorum. Sizde böyle yapın

Al benden o kadar ; Haftasonu sınavım var ama yok yanı hala calısamıyorum.. Bana da yarar bu konu..

Ben ders ders calisiyordum ama bazi arkadaslarim her dersi birlikte calisiyordu
Her insan farklidir yanlis dusunuyorum seklinde dusunme kendi tarzini zamanla oturtursun
Lisans kpss den 82 puan aldim heycanlanmasaydim daha yuksek alabilirdim
Bol basarili calismalar diliyorum sana insallah cok daha guzel puanlar alirsin

bende sevdiğim dersten notlar alarak çalışmaya çalışıyorum ama çalışıp belli bir zaman sonra sıkılıyorum işte sıkıntı burada zaten saat 14.30 dan sonra boşum ve hafta içi yalnız kalıyorum biraz da can sıkıntısının ve yalnızlığın etkisiyle mi adapte olamıyorum ne yapıyorum bilmiyorum

Ben ders ders calisiyordum ama bazi arkadaslarim her dersi birlikte calisiyordu
Her insan farklidir yanlis dusunuyorum seklinde dusunme kendi tarzini zamanla oturtursun
Lisans kpss den 82 puan aldim heycanlanmasaydim daha yuksek alabilirdim
Bol basarili calismalar diliyorum sana insallah cok daha guzel puanlar alirsin
ayy inşallah canım ya bende bi 85 üstü alsam daha ne isterim

Back
X