• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odalar farklı salon farklı dekorasyon

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
323
Merhaba evimi yaptırıyorum, odalarım çamsan modern meşe, salon royal meşe oldu. Yani biri beyaza yakın diğeri krem.holde fayanslar var. Kafama çok takıldı bu değişiklik.seçerken böyle olacağını düşünememiştim.şimdi tekrar değiştirmem maliyetli olacak ama sizce çok mu kötü durur ya yine de daha beyaz bi parkeyle değiştireyim mi?

Salon royal(beyaza yakın), odalar modern meşe( krem, budaklı)

Eklentiler

• IMG_7750.webp
    IMG_7750.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 373
  • IMG_7751.webp
    IMG_7751.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 366
Ohoo benim mutfak country. Salon modern ama tekstil ürünleri geleneksel. Koridorlar 80×80 beton görünümlü seramik, banyolar mermer. Salon+odalar hakiki parke ve her yer farklı renk. Beğendiğim ne varsa tarzına rengine bakmadan doldurdum abuk subuk. Hiçbir şeyi uydurmaya çalışmadım. Yeri gelmişken yemek takımımı bile karıştırıp kullanıyorum her parça ayrı yerden:deli:

Bu bahsettiklerimi bi zevk meselesi haline getirince adına eklektik diyolar. Uyumu boşverin. Uyumsuzluk iyidir.

Ben cok begendim . Renklerde yakın zaten sonucta biri kahve okupta digeri beyaz degil. Güle güle oturun :)

Her oda ayni olmamali zaten
Parke rengi de gayet guzel her renk duvara uyumlu bir renk
Gule gule oturun

Sıradışı olmuş ama kötü değil sizin kafanıza yattıysa takılmayın sizinkide böyle olsun boşuna yeniden masraf yapmayın üstelik çokta uyumsuz durmuyor

İlk resimdekine bayıldım bende bundan yaptıriyim güle güle oturun :-)

Back
X