• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odamda büyü mü var:((

kızlar odama girince hemen uykum geliyor, devamlı kabuslar görüyorum erkek arkadaşım senin odanda bişe var diyor bende kaldığında nefes alamadığını söylüyor.. rüyamı gerçrkmi ayırt edemiyorum ama kara çarşaflı bir kadın gördüm odamda.. birde dün gece kapımın önünü izleyen kamera var odamda televizyona bağlı aniden o açıldı ve entersan bir yaratık gördüm ama yine rüyayla gerçeklik arasında nas suresini okudum ve uyandım... ne yapmalıyım yardımm...

Edit: kızlar bu arada 6 ay öncesine kadar bilinçsizce astral seyehat yapıyordum.. Berzah alemine bile geçmişliğim var yani bilenler bilir yani sadece yapanlar... kötü ruhlar dandanmış olabilir mi?
nasıl geçtin Berzah’a ?

İşte buna inanmam.

Nasıldı anlatsana biraz.

Bekarken sabah hava aydinlanmak uzereyken bi uyandim yerde bembeyaz kefen giymis biri Allahim nasil titeiyorum ama. Korkuda ölücem. Sonra zor bela uyudum. Megersem annem beyazlari yikamis getirmis öyle önüme dokmus :KK70:
Beyniniz size oyun oynuyor korkmayin ama surekli dua edin.. abdestsiz durmayin.

Herşey olabilir..
Odanızda Kur-an'ı Kerim bulundurun..
Her gece ayetel kürsiyi okuyun felak nas sürelerini okuyun..
Kapınızı kapatırken besmele çekin öyle kapatın..
Bol bol dua okuyun..
Birde biraz daha sakin olun..
Burda ters davranmayın tamam zor bi durumdur ama burda kimseye zıt gitmenize gerek yok :)

Kusura bakmayın başına ekliyorum korkabilirsini okumayın diye..

Zaten büyü konusu açmak yasak konunuz kapanır muhtemelen siz de ceza alacaksınız. Odanız konusunda da fikrimi zaten söylemiştim zihin insana oyunlar oynar kendinizi olumlu yönde telkin edin.

yani artık alıştımda sayılır bu anlattıklarım sadece en dikkatimi çekenler.. yanımda fısıltıyla muhabbet edenlermi ararsınnn havada beni izleyenlermi.. tavanda mavi şeffaf gibi anlatamadığım ilginçlikler mii.. hepsi varr hatta konuşmaya bile çalıştığım zamanlar oldu... anlatsammm şaşarsınn
Bunlar hiç normal şeyler değil.

Yani sen çok fazla uğraşmışsın bazı şeylerle.

Herşey olabilir..
Odanızda Kur-an'ı Kerim bulundurun..
Her gece ayetel kürsiyi okuyun felak nas sürelerini okuyun..
Kapınızı kapatırken besmele çekin öyle kapatın..
Bol bol dua okuyun..
Birde biraz daha sakin olun..
Burda ters davranmayın tamam zor bi durumdur ama burda kimseye zıt gitmenize gerek yok :)
zıt gidilecek birşey olmadıki.. biraz saçmalıyorlar sırf yorum yazmak için..

yani artık alıştımda sayılır bu anlattıklarım sadece en dikkatimi çekenler.. yanımda fısıltıyla muhabbet edenlermi ararsınnn havada beni izleyenlermi.. tavanda mavi şeffaf gibi anlatamadığım ilginçlikler mii.. hepsi varr hatta konuşmaya bile çalıştığım zamanlar oldu... anlatsammm şaşarsınn
belki de eve aittirler sizle ilgisi yoktut büyük ihtimal...taşının olur mu...

Yahu korkan esleri evde olmayanlarda buyu yaziyo konu basliginda okumayi versin icerigini..bu da dert sonucta neyse..

Valla canim bence sen goz yanilmasi fln gormuylsun korkutmak istemem ama bi arastir artik hoca mi diyim alim mi diyim bi sor bunlari..
Cunku ben gecen yil yarim donem bu tur seyleri dibine kadar yasamis biriyle ayni odada kaldim sen dusun..
Bu arada korkma, Allah istemedikce kimse zarar veremez..

Back
X