• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odamda büyü mü var:((

Yatak odsnizi degistirin iciniz rahatlasin korkmayin o sizin bilincaltinizin size oynadigi kucuk bi oyun korkmayin bunlari dusunmeyin surekli korkmadiginizi kendinize soyleyin .destek olarakbi cevsen bulundurun uzerinizde...

havalandırmasını iyi yapın o zaman oksijen iyidir.

neden tütsü yakarak kovun kötü enerjiyi diyerek kafanızdakine destek olayım ki? akıl var, mantık var. Bozuk tvnizin veya gördüğünüz şeyin açıklamasını kendiniz yapın. Ben böyle bir şey yaşasam konu açmazdım, kanıtlar zengin olurdum.
sinirlenme dostum senin başına gelirse açma öle bir konu olsun bitsin :)

sorun şu erkek arkadaşın seni korkutmuş ve sen de rüya görüp gerçek sanıyorsun

sorun şu erkek arkadaşın seni korkutmuş ve sen de rüya görüp gerçek sanıyorsun
o bana söylemeden önceydi kara çarşaflı kadın tv olayı dün oldu ben ona hiç söylemedim o bana dururp dururken senin odanda birşey var nefes alamıyorum biri bizi izliyor gibi dedi..

ya devamlı ilginç rüyalar görüyorumda odaya girdiğim gibi uyku hali birde o çarşaflı kadın beni çok düşündürüyor. köşede dikilmiş remsen bana bakıyordu sadece gözleri görünüyordu.
Bnde 1 hafta oluyo odami degistireli eski odamda cok rahatsiz oluyordum ruya goruyorum dedin ya bnde oyleydim diken ustunde yatiyodum sanki simdi iyiyim odani degstrsen ?

kızlar odama girince hemen uykum geliyor, devamlı kabuslar görüyorum erkek arkadaşım senin odanda bişe var diyor bende kaldığında nefes alamadığını söylüyor.. rüyamı gerçrkmi ayırt edemiyorum ama kara çarşaflı bir kadın gördüm odamda.. birde dün gece kapımın önünü izleyen kamera var odamda televizyona bağlı aniden o açıldı ve entersan bir yaratık gördüm ama yine rüyayla gerçeklik arasında nas suresini okudum ve uyandım... ne yapmalıyım yardımm...
Erkek arkadaşın heyecandan nefes alamıyordur

o bana söylemeden önceydi kara çarşaflı kadın tv olayı dün oldu ben ona hiç söylemedim o bana dururp dururken senin odanda birşey var nefes alamıyorum biri bizi izliyor gibi dedi..
yani hayır konu kapanacak demedi deme bana diyorsun ya az mantık please az mantık ;)

valla ben 3 yıl yalnız yaşadım koca evde en ufak bi korkum filan olmadı, az cesaretli ol kara çarşaflı kadın gördüm diyorsun o halde neden kim olduğunu sormadın konuşmadın? bence sen korkuyorsun bir şeylerden ve bilinçaltına yerleşmiş olarak yatınca rüya görüyorsun

valla ben 3 yıl yalnız yaşadım koca evde en ufak bi korkum filan olmadı, az cesaretli ol kara çarşaflı kadın gördüm diyorsun o halde neden kim olduğunu sormadın konuşmadın? bence sen korkuyorsun bir şeylerden ve bilinçaltına yerleşmiş olarak yatınca rüya görüyorsun
canım benim onu gördüğün anda bedenin seni, uyandırıyor zaten konuşulacak bir durum olmuyorki..

Back
X