- 17 Aralık 2016
- 69
- 58
- 3
- 33
- Konu Sahibi yagmurreceli
Arkadaslar iyiki üye olmusum da sizlerle skntimi paylasiyorum..
25 yasindayim yedi ay oldu esimden ayrilali. bu yil benim icin gercekten zor bir yil oldu. evlendjm esime sevdiremedim kendimi, kaynanama kayinbabama sevdiremedim kendimi. halbuki hepsini cok sevmistim ben.. gorumcem kaynanam hep yuzume gulup melegim derlerdi bana ayrilirken hicbiri yuzume bakmadi bikere yanimda olmadilar
annemlere geldim hamileydim geldigimde .. burda da hamile olunca kimse yuzume gulmedi evine don evine don kocana sahip cik dediler gittim kocam kendin geldin niye geldin dedi... geri dondum git gel gitgellerle bebegimden oldum yavrum dayanamadi bu skntilara ve kaybettim onu. 7 ay oldu hergece agladimm bebegi olan kimseyle gorusmek istemedim. saclarimi kestim zayifladim cirkinlestigimi dusunmeye basladim halbuki ne guzel bi kizdim ben... simdi guvenim de gitti kendime guvenemiyorum
7 aydir evden disari cikmiyordum calismiyordum bugun ilkkez kalktim erkenden giyinip hazirlanip gideyim is basvuralari yapaym kendi ayaklarimin uzerinde durayim dedim babamin lafi cok agrima gitti : nereye gidiyorsun beni kandirirsin ama allahi kandiramazsin aklini basina al hata yapma dedi. ne dmeek istedi beynimden vurulmusa dondum. simdi aglaya aglaya geri oturdum yerime. gitmeyecem biyere. evde ölümümü bekleyecem 
25 yasindayim yedi ay oldu esimden ayrilali. bu yil benim icin gercekten zor bir yil oldu. evlendjm esime sevdiremedim kendimi, kaynanama kayinbabama sevdiremedim kendimi. halbuki hepsini cok sevmistim ben.. gorumcem kaynanam hep yuzume gulup melegim derlerdi bana ayrilirken hicbiri yuzume bakmadi bikere yanimda olmadilar