Ödem belası :(

Pamuktanbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
229
62
98
35
Ameliyat olalı 13 gün oldu
Kapalı teknikle oldum yanlardan daraltma olmadı ucundaki kıkırdak alındı ve kemer düzeltildi
Ama burnum kocaman
Şiş olduğu içinmi ne kadar sürede belirgin şekilde geçer ödemler
Ne kadarı geçer çok kafama takıyorum
Elimde hep ayna ne zormuş beklemek :(

şekli oturması 6 ayı buluyor canım ama 13 gün daha çok erken moralini bozma bi 15 gün falan daha zaman ver kendine çok aynaya bakma 1 aya daha güzel oluyor çünkü

Küçülür demi herkes eski halinden bi farkın yok diyor doktorumda doğal olsun die çok kavisli yapmadım dedi inşallah küçülür :(

Küçülür demi herkes eski halinden bi farkın yok diyor doktorumda doğal olsun die çok kavisli yapmadım dedi inşallah küçülür :KK43:
küçülür tabi ya 13 gün çok erken googleda arat rhinoplasty results diye taa 1 sene sonra bile nasıl değişmiş burunları :) sadece sabırlı ol aynalara fazla bakma bi süre çok güzel olucak :)

küçülür tabi ya 13 gün çok erken googleda arat rhinoplasty results diye taa 1 sene sonra bile nasıl değişmiş burunları :) sadece sabırlı ol aynalara fazla bakma bi süre çok güzel olucak :)
Çok teşekkür ederim yani ben beklerim sonuçta istedim kadar küçülsünde o kadar çok sıkıntı çektim ki hiç olmazsa değsin istiyorum ameliyatta gözüme alçı kaçırmışlar anesteziden uyanırken büyük göz yanmasıyla uyandım 2 gün boyunca mahvoldum gözümden.Burnum bakınca eskisi gibi aynı o yüzden boşa yaşamışım gibi hissettim herşeyi.Dediğiniz gbi daha erken sanırım

Benim haftaya 3. Ayım olucak hala çok şiş yüzüm ve burnum yanaklarım göz altım şiş sürekli ödem atıcı şeyler tüketiyorum bol su içiyorum ama yinede çok yavaş ilerliyor iyileşme süreci benimde sinirim bozuk sonucunu kestiremeyen beklemek çok zor

Benim haftaya 3. Ayım olucak hala çok şiş yüzüm ve burnum yanaklarım göz altım şiş sürekli ödem atıcı şeyler tüketiyorum bol su içiyorum ama yinede çok yavaş ilerliyor iyileşme süreci benimde sinirim bozuk sonucunu kestiremeyen beklemek çok zor
Ay inanamıyorum ben 3.ayımda çoktan küçülür die düşünüyordum :((

Evet bende öyle zannediyordum hemen geçicek sandım doktorumda sen ince derilisin çabuk iyileşirsin dedi birde ama bu yavaşlıkla bir seneyi bulucak belli de en azından istediğim gibi olsun boşa beklemiyim

Benimde 12.günüm ve kalın derili bir buruna sahibim iki kaş aram indi ama burun ucum top gibi moralim bozuluyor baktıkça yorumları okuyunca herkes ayni şeyleri yaşamış diyip kendime moral vermeye çalışıyorum

Evet yok geçmiyor kolay kolay şimdiden kabullenmek lazım 6 ayı bir gözden çıkarım bende öyle yapmaya çalışıyorum

kızlar herkesin burnu, cildi, bünyesi, olduğu ameliyat farklıdır moral bozmayın herkes farklı zamanlarda farklı sonuçlar alır sürekli aynaya bakıp ne zaman küçülecek diye düşünerek şimdilik boşuna can sıkıyorsunuz sabırlı olmanız lazım.

Merhaba arkadaşlar ben de yeni ameliyat oldum ben de ödem var.Çok kafama takıyorum.6 ay sonrasında da mı geçmemr ihtimali var mı?

Back
X