Doğuma Hazırlık Ödem için ne yapmali?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Betlmiray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
44
9
36
39+1gunluk hamileyim şimdiye kadar hiç ödem yoktu ama iki gündür sol ayagim sol bacağım şişmiş durumda sağda bir şey yok böyle tek taraflı ödem oluyor mu bilgisi olan varmı? Bunun için ne yapmak gerekir ?

Ben iki çocuğuma da hamileyken yaşadım ödem.
Günde 1 saat yürüyüş işe başlayınca kendiliğinden geçti Çünkü yürüyüşle ve Bol Su içince vücuttaki ödemi atıyorsunuz
Ayrıca yürüyüşten sonra Ilık bir duş alın ve sonra ayaklarınızı duvara dayayıp havada tutun biraz Böylece Kan akışı hızlanır

Doktorunuza sorun ama biraz genetik ve bunyeselmis bnde olmadi cok suda sevmem

39+1gunluk hamileyim şimdiye kadar hiç ödem yoktu ama iki gündür sol ayagim sol bacağım şişmiş durumda sağda bir şey yok böyle tek taraflı ödem oluyor mu bilgisi olan varmı? Bunun için ne yapmak gerekir ?
Benim erken basladi 25. Haftadayim sol ayagim morarma olana kadar şişiyor. Doktorum 3aydir coronadan dolayi evdeyim dışarı cikmadin ne gunes isigi aldin ne yurudun normal dedi acik havada yürü dedi. Tuzlu seyler turşu ve meyve cok yeme dedi. Biraz daha iyiyim bide troidinize baktirin

Back
X