Ödem için öneri!

cocoblahnik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
25
2
86
28
kızlar ben 13 gün önce ameliyat oldum. Yüzümde şişme ve morluk kalmadı sadece göz altlarında ufak sararmalar kaldı. Doktor bir ay içinde sağ burun üstümdeki ödemler gider dedi ama hızlandırmak için neler yapılabilir? Masaj söylemediği için dokunmaya çekiniyorum. Maydanoz sapını denedim çok midemi bulandırd başka önerisi olan var mı?

kızlar ben 13 gün önce ameliyat oldum. Yüzümde şişme ve morluk kalmadı sadece göz altlarında ufak sararmalar kaldı. Doktor bir ay içinde sağ burun üstümdeki ödemler gider dedi ama hızlandırmak için neler yapılabilir? Masaj söylemediği için dokunmaya çekiniyorum. Maydanoz sapını denedim çok midemi bulandırd başka önerisi olan var mı?

Canım öncelikle yeni burnun hayırlı olsun.. Ben hem arnica krem aldım hemde enfla-c diye bir ilaç aldım.. Kremin pek işe yarıyacağını söylemedi doktor o yüzden kullanmadım anck diğer ilacı anestezi uzmanına sorduk vucuttan ödemi attırdığı için hepsini kullanmamı tavsiye etti.. Ve gerçektende öyle oldu üç gün içinde şiştim ve söndüm resmen ne yanaklarımda ne başka yerimde ödem olmadı, bünyede önemli tabi ama genel olarak çabuk iyileşen biriyim.. Hapında yardımı oldu, tamamen bitkisel ilaç ananas özlü. Ananasın ödem söktürücü özelliğini duymuşsundur zaten

Back
X