ödem mi hata mii yardimmm!!!

Burda yer ayirtim gidecem yakinda cok bunaldim hem okul iki cocuk sinavlar ve burun stressi ... tekrar bir amilyati olamam :((

Kizlar konuyu ben actim ama soruma yanit alamadim:))) benim için bi fikri olan var mi acaba foto koymustum :)

Kizlar konuyu ben actim ama soruma yanit alamadim:))) benim için bi fikri olan var mi acaba foto koymustum :)
Kac ay oldu amilyat olman
Doktoru sana Kim tavsiye etti cnm ?
Uc tane arkadasim o doktorun yaninda oldu cok guzel oldular birde arastirdim turkiyenin en iyi doktorlardanmis turkiye de 9 sirada sende 8000 burun estetigi yapiyormus. Insallah benimkide duzelir guzel olur. . Siz izmirdemi yaptirmisdiniz

Kac ay oldu amilyat olman

Uc tane arkadasim o doktorun yaninda oldu cok guzel oldular birde arastirdim turkiyenin en iyi doktorlardanmis turkiye de 9 sirada sende 8000 burun estetigi yapiyormus. Insallah benimkide duzelir guzel olur. . Siz izmirdemi yaptirmisdiniz
Evet ben Izmir ekol kbb de yaptirdim Insallahgüzel olur burnun cnm ;) bu arada doktorlarin siralandigini bilmiyordum ben :D

Arkadaslar ustune basiyorum inmiyor tas gibi. Amilyattan hemen sonra farkina vardim ama dokturum yok sis o dedi bende ona gøvenerek rihattim ama inmiyor doktorumu aradim diyor 6 ay bekle ancak o zaman inmeye baslar ama ben inanmiyorum cok pismanim estetik olduma benim bir kere orda kemik yoktuku. Buran cok cukur burayi dolduracam dedi ve cok fazla doldurdu kesin. Offf cok korkuyorum
Geçmiş olsun :/ umarım düzelmiştir

Son düzenleme:
Back
X