Ödem ve Japon balığı suratım...

dinono

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
41
6
86
Merhaba ;

Nisanda burun ameliyatı oldum . İlk 3 gün sonra morluklar geçti bu kezde yüzüm davul gibi şişti. Şimdilerde ise ameliyatın üzerinden neredeyse 2 ay geçti ancak yüzümdeki ödem hala duruyor. Kendimi çok kilo almışım gibi hissediyorum . ( bu arada kilom 56 ) Ama aynaya baktığımda gözler küçük yüz kocaman evdeki japon balıklarının akrabası gibi olmuşum :) Ameliyat olanlar bi el atıverin normalmi bu durum yoksa hakkaten diyet forumuna mı geçmem gerekiyor :)))

Merhaba ;

Nisanda burun ameliyatı oldum . İlk 3 gün sonra morluklar geçti bu kezde yüzüm davul gibi şişti. Şimdilerde ise ameliyatın üzerinden neredeyse 2 ay geçti ancak yüzümdeki ödem hala duruyor. Kendimi çok kilo almışım gibi hissediyorum . ( bu arada kilom 56 ) Ama aynaya baktığımda gözler küçük yüz kocaman evdeki japon balıklarının akrabası gibi olmuşum :) Ameliyat olanlar bi el atıverin normalmi bu durum yoksa hakkaten diyet forumuna mı geçmem gerekiyor :)))

çok normal. ben dün ameliyattan 3 ay sonraki fotolarımı inceledim. tontik suratım varmış dedim. biraz şişlikle yaşamaya alışacaksınız

ne kadar zaman daha gerekli acaba ? Gözlerimde mikrop kapmış .. Kanlanma sulanma hepsi var. Gözler küçücük kalınca yüz hepten kocaman gelmeye başladı. İki gündür kendimi resmen maydanoza verdim ödemleri attırırr belki die

Benim ilk ay sonunda yüzümde hemen hic sislik kalmadi. 2 ayin icindeyim burnumun ucunda cok hafif ödem var sadece. Ödem fazlaysa bol tuzlu yiyecekler tüketin ve sıvı almaya özen gösterin. Bir de geceleri basiniz yüksekte uyuyun iki yastikla mesela. Gecmis olsun.

Back
X