Ödeme emri gelmedi

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Geçen hafta burada bir konu açmıştım. Avukat tehdit ediyor diye. Bu avukat beni icraya verdi 300 tl lik bir borç için. Ama bana gelen ödeme emri bir tebligat hiçbir şey yok.
Adam gönderdim diyor, ama sana kanıt sunmak zorunda değilim diyor. Ama ptt muhtarlıklar hiçbirinde yok.
Evde halam var bütün gün, o da gelmedi diyor.
Bu avukat ne yapmaya çalışıyor olabilir?
Gönderdim diyor, göndermiyor.
İcraya veriyor, beni arıyor ee ödeyecek misin diyor.
Dahası gün yüzü görmessin inşallah diyor.
Bilen birileri yorum yapsın birileri yol göstersin. 15 mayısta icraya verdi avukat beni. Ama elime ulaşan hiçbir kağıt belge yok.

Ne biçim avukatmış o öyle. Dava masrafları da üstünüze kalmadan ödeme yapsaydınız keşke.
Adamın sizi taciz edip beddua ettiğine tanık arkadaşınız var mı telefondan sesini duyduğuna tanıklık edecek. Bir daha ararsa ben de size dava açacağım sahitim de var beni tehdit ve tacizden deyin:)
Adamın tek derdi siz misiniz ki? Neye dolmuş bu kadar? Çok ilginç.

Odetmek icin yaptiklari oyunlardan yalnizca biri.. Cogu oyle yapar cunku sizi icraya verse 300 tlden daha cok masraf yapar. Bir de sizi arayan avukat degildir eminim yaninda çalışan katibi aramistir..sonuc olarak icraya verilmemissinizdir ama emin olmak icin en yalin adliyeye gidip icra müdürlüklerinden sorabilirsiniz.. Hakkimda acilmis icra takibi var mi diye ogrenebilirsiniz.. E- devletten ogrenebilirsiniz..

Ha bir de isterseniz denemek icin avukata dosya numarasini sorun bakalim ne diycek dosya numarasini verin oraya odeme yapicam deyin..

Ne biçim avukatmış o öyle. Dava masrafları da üstünüze kalmadan ödeme yapsaydınız keşke.
Adamın sizi taciz edip beddua ettiğine tanık arkadaşınız var mı telefondan sesini duyduğuna tanıklık edecek. Bir daha ararsa ben de size dava açacağım sahitim de var beni tehdit ve tacizden deyin:)
Adamın tek derdi siz misiniz ki? Neye dolmuş bu kadar? Çok ilginç.
bende ona sizi allaha havale ediyorum dedim

Odetmek icin yaptiklari oyunlardan yalnizca biri.. Cogu oyle yapar cunku sizi icraya verse 300 tlden daha cok masraf yapar. Bir de sizi arayan avukat degildir eminim yaninda çalışan katibi aramistir..sonuc olarak icraya verilmemissinizdir ama emin olmak icin en yalin adliyeye gidip icra müdürlüklerinden sorabilirsiniz.. Hakkimda acilmis icra takibi var mi diye ogrenebilirsiniz.. E- devletten ogrenebilirsiniz..

Ha bir de isterseniz denemek icin avukata dosya numarasini sorun bakalim ne diycek dosya numarasini verin oraya odeme yapicam deyin..
evet icra takibi var
e devlette gözüküyor ama avukat adı başka bu adamın adı mesela x ya e devlette bayan bir avukat adı görünüyor

ARAYAN KİŞİNİN avukat olduğu doğru mu acep? 2- eğer borcunuz varsa odeyecek durumda iseniz gidin odeyın bir an oncede karar verin kurs işine çünkü senet yapılmıştır muhtemel sıkıntı olabılır...

e devlete baksana canım.tamam canm gonder cezanı de.yalnız korkutma politıkları level atlamasın ondan kork borçtan değil.

Geçen hafta burada bir konu açmıştım. Avukat tehdit ediyor diye. Bu avukat beni icraya verdi 300 tl lik bir borç için. Ama bana gelen ödeme emri bir tebligat hiçbir şey yok.
Adam gönderdim diyor, ama sana kanıt sunmak zorunda değilim diyor. Ama ptt muhtarlıklar hiçbirinde yok.
Evde halam var bütün gün, o da gelmedi diyor.
Bu avukat ne yapmaya çalışıyor olabilir?
Gönderdim diyor, göndermiyor.
İcraya veriyor, beni arıyor ee ödeyecek misin diyor.
Dahası gün yüzü görmessin inşallah diyor.
Bilen birileri yorum yapsın birileri yol göstersin. 15 mayısta icraya verdi avukat beni. Ama elime ulaşan hiçbir kağıt belge yok.
Bazı avukatların ofisinde çağrı merkezi gibi düzen oluyo.5 -6 kişi bilgisayardan arama yapıyo.Borç 1000 liraysa sana 2500 lira oldu ama öderseniz 1500 diyolar bunları kafalarına göre söylüyolar.Avukatlar borçlularla muhattap olmuyo.Yani sizi arayan o tarz çalışanlardan biridir.Ama e devlette görünüyosa daha bi hafta olmuş vereli bi hafta daha bekleyin bakalım.

Seni arayan kişinin gercekten avukat olduğuna emin misin ?
E devletten bak eğer yoksa da icraya gidip sor var mı yok mu diye

Ay yazık ya 300 lira için şu çektiğinize bakın. Gidin avukatın bürosuna konuşun insan gibi ya da telefonla konuşun. Bir de dosya avukat masrafımı ödeyeceksiniz?? Üzüldüm valla.

İsimler farklıysa, avukatın yanında çalışan kişi aradı muhtemelen. Edevlette ne zaman açmış görünüyor, 15 mayıs ise gelir bu hafta tebligat , 1 hafta sürüyor gelmesi. Tebligatı aldıktan sonra ya ödeyeceksiniz yada itiraz edeceksiniz böyle bir borcum yok diye.

E devletten görmüşsünüz. Yani adınıza işlem başlamış. Muhtemelen sizi arayan ya avukatlık bürosunun bir başka avukatı, yada çalışan eleman.
Para tutarı ne kadar bilmiyorum ama gücünüz varsa ödeyin.
Sizinle telefonda konuşan kişiyi de bence -avukatsa- şikayet edin.

Back
X