Ödeme emri gelmedi

Geçen hafta burada bir konu açmıştım. Avukat tehdit ediyor diye. Bu avukat beni icraya verdi 300 tl lik bir borç için. Ama bana gelen ödeme emri bir tebligat hiçbir şey yok.
Adam gönderdim diyor, ama sana kanıt sunmak zorunda değilim diyor. Ama ptt muhtarlıklar hiçbirinde yok.
Evde halam var bütün gün, o da gelmedi diyor.
Bu avukat ne yapmaya çalışıyor olabilir?
Gönderdim diyor, göndermiyor.
İcraya veriyor, beni arıyor ee ödeyecek misin diyor.
Dahası gün yüzü görmessin inşallah diyor.
Bilen birileri yorum yapsın birileri yol göstersin. 15 mayısta icraya verdi avukat beni. Ama elime ulaşan hiçbir kağıt belge yok.
karşınızdaki kişi %100 avukat değil hala anlayamamış olmanıza:KK70:

Daha önce de actin konuyu burdan bir yığın öneri geldi hangisini uyguladın? Sonunda başına 1300 lük bir borç en aşağı o da ve yediğin hakaretler kalacak.

Geçen hafta burada bir konu açmıştım. Avukat tehdit ediyor diye. Bu avukat beni icraya verdi 300 tl lik bir borç için. Ama bana gelen ödeme emri bir tebligat hiçbir şey yok.
Adam gönderdim diyor, ama sana kanıt sunmak zorunda değilim diyor. Ama ptt muhtarlıklar hiçbirinde yok.
Evde halam var bütün gün, o da gelmedi diyor.
Bu avukat ne yapmaya çalışıyor olabilir?
Gönderdim diyor, göndermiyor.
İcraya veriyor, beni arıyor ee ödeyecek misin diyor.
Dahası gün yüzü görmessin inşallah diyor.
Bilen birileri yorum yapsın birileri yol göstersin. 15 mayısta icraya verdi avukat beni. Ama elime ulaşan hiçbir kağıt belge yok.
E devlette gormussunuz icra takibi baslamis 1 hafta 10 gune kadar gelir.

Yalniz caliyordunuz galiba maasinizin bir kismina haciz konulur,banka hesaplariniza blokede konulabilir.

Back
X