Ödemler

Aalisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
2
1
1
29
Merhaba 8 gün önce ameliyat oldum. İlk günlerde alçım varken burun ucum eski büyüklüğünde geliyordu ama 5.gün burun ucumun şiştiğini hissettim. Alçım cuma günü çıkacakken bir gün önce kendim çıkardım. Ve sağ gözüm diğerinden daha fazla şiş. Yüzümde şişlerim var. Doktora kontrole gittiğimde burnumda sorun olmadığını söyledi bende şişlerimin ne zaman ineceğini sordum o yüzümde şiş olmadığını söyledi. Ama var. Yüzde 20 daha burnun küçülür dedi. Şimdi
1) önceki burun ucum çok güzeldi benim sorunum kemerdi. Ama şu an kocaman bi burun ucum var doktor burnumu daha büyük hale getirmiş olamaz değil mi? Bu şiş ne zaman geçer. Lütfen 6 aydan bahsetmeyin
2) kendimi avatar gibidir hissediyorum gözlerim bir garip duruyor sanki iii olduğu için mi acaba? Yoksa hep böyle mi kalır
Ailem burnumu hiç beğenmedi ucunun büyüklüğünden dolayı. Herkes eski burnun daha güzeldi diyor lütfen yardım edin.

Kaburgandan sağından solundan kemik kıkırdak alıp ek yapmadıysa burnunun büyümesi hayal bence. Hepsi şiş onların henüz büyük/küçük demek için bile çok erken ben de çarşamba oldum, bayadır da buraları okuyorum. Sana garanti veririm burnun sadece ödem dolu :) Canını sıkma :)

Aynı durum tamamen bendede var canım. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ama herkes aynı şeyi söylüyor ÖDEM. Geçecek biraz sabırlı olmalıyız. Bu kadar kısa süre içinde bi sonuç beklemek yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…