Ödemlere karşı çözüm buldum

dbaran40

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
19
5
16
50
Kimseyi heyecanlandırmak istemiyorum, çünkü bahsedeceğim ilacın türkiye de olup olmadığını bilmiyorum ama herkes yinede bir araştırsın, ben çünkü almanya da kalıyorum ve öğlumun burun ameliyatı sonrası araştırmalara başladım ve bir çok alman estetik forumlarında en az 20 kez aynısını okudum ve bunu sizinle de paylaşmak istedim! Hepimizin bildiği gibi ananas ödeme karşı çok iyi geliyor ve bu ilacında ananasla bi ilgisini olduğunu okuyabildim siz de bir araştırın!

BROMELAİN-POS

Eklentiler

• 2DB9CE74-CB1E-4B98-8076-7082EB1BC1B2.webp
    2DB9CE74-CB1E-4B98-8076-7082EB1BC1B2.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 1.029
Bu ilaç hakkında bahsedenler hep şaşırtıcı bir hız içerisinde ödem ve burun şişliklerinden kurtulduklarını söylemişler (yazmışlar), inşallah türkiye de vardır, varsa ama doktorlar neden önermiyor? Yoksa da yardımcı olmaya çalışabilirim isteyenlere

Bromelain solgar dahil bir çok marka ile Türkiyede de var ben ameliyatımın 4. ayından sonra bir kaç ay kullandım ameliyat olduğum doktor maydanoz suyu iç dedi kendi cilt doktoruma sordum bromelain tavsiye etti benim ödemime faydası olmadı maalesef revizyon olacağım yaza bu sefer ilk andan alıp kullanmayı düşünüyorum bakalım

Back
X