- 5 Kasım 2018
- 197
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi Redbull1907
-
Orası küçük bir operasyonla halledilir, ne kadar süre geçti bilmiyorum ama en az 8 ay bekleyin.Dogru dıyorsunuz o sagdakı kemık ınmezmı acaba nasıl böle bırakır doktor ya anlamaıyorm herkezınkknı süper yapmıs benm kı kötü
Ödem kemik gibi sert olabiliyor bazen. Doktorunuza sordunuz mu bu durumu ?Ankarada kbb doktoru ama plastık cerahı egıtımıde almıs genelde hep burun yapıyor burun kökünde ödem olurmu bıde o kemık acaba ınermı
Merhaba nasıl birşey fotoğrafını ozelden paylasibilir misiniz bende ankarada ameliyat oldum kbb kemik cikintisi var burnumnun sirtinda doktora gececek dyor ama icim rahat etmiyorSordum da ne dıcek yanlıs yapmısım pardon mu dıcek bazıları gecer dıo bn blmırom artk zmanla görcez ama suan kı psıkoljım kötü gecmez gbı gelıor egrı duruo orda kemık vardı keske onu törpüleseydi o kemık duruyor orda
Ben de Ankara'da kbb doktoruna ameliyat oldum ve bazı problemlerim var acaba aynı doktor mu merak ettim şimdi.Ankarada kbb doktoru ama plastık cerahı egıtımıde almıs genelde hep burun yapıyor burun kökünde ödem olurmu bıde o kemık acaba ınermı
Ankara eğitim arastirmada benim doktorum seninBen de Ankara'da kbb doktoruna ameliyat oldum ve bazı problemlerim var acaba aynı doktor mu merak ettim şimdi.
Benim özeldi devletle çalışmıyor.Ankara eğitim arastirmada benim doktorum senin
Benimde bu şekilde var anlamadim 37 gun oldu bugünBenım resım var zaten 1. Sayfada ordan bakanılırmsz valla sürekli sekıl degsııo ama genelde kötğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?