- 12 Mart 2019
- 16.850
- 36.138
- 598
Olsun abla belki aksam açarsin bellimi olurAynen canım:)
Aslında bugün açardım ama herkesin haberi olsun istedim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun abla belki aksam açarsin bellimi olurAynen canım:)
Aslında bugün açardım ama herkesin haberi olsun istedim :)
Yarışmalarda Oy vererek,
Arkadaşlarının kazanmasında katkısı olup ;
Pro Olmaya Hak Kazanan Üyeler;
Yarın dedim sonra sorun olmasın yarın 11-12 civarı olabilir:)Olsun abla belki aksam açarsin bellimi olur![]()
Tamam hadi yarin olsunYarın dedim sonra sorun olmasın yarın 11-12 civarı olabilir:)
Tabi ki:)Tamam hadi yarin olsungünduz 11 12 mi
![]()
O zaman hiç şansım yokSadece 1. Olanlara sanırım çünkü ben yarışmaya katıldım hala sade bir üyeyim.![]()
Tamam ozaman ya insallah uyudugum saate gelmezde tarifler bitmezTabi ki:)
İnşaallah canım:)Tamam ozaman ya insallah uyudugum saate gelmezde tarifler bitmez![]()
bizim yazlığımız bile yokOzaman yazliga gitmem lazim haziranda yollar acilir belki![]()
BendeBildirim gelince heyecanlandım ya bi an![]()
Bizimkide kayinpederim yapti ya saticakti sattirmadik oyle kaldi bizebizim yazlığımız bile yok![]()
Çok iyi olmuş ablaArkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
D Dediyy
@2019 mutluluk
@Canim cocuklarim
@Belkibiumut
@BlancKahkul
@Krmzblk
@BALKUPUM
Bekliyorum canım yarın buralarda olursun:)Çok iyi olmuş ablakategori gelsin de bakalım
![]()
İnşallah yarın öğlen burdayımYarın bu bölümde ol canım öğlen olur büyük ihtimal:)
Kolay canım merak etme:)İnşallah yarın öğlen burdayımkolay bişeyler olsun canımcım
bizlere uygun
![]()
Hadi İnşallah canım bu sefer olurSen bir dene canım , bence şansın da olur ayrıca![]()
Sadece birinciye mi pro üyelik?Canım bak yarın yeni yarışma başlıyor ve daha önce hiç kazanmamış olanlar arasında olacak mutlaka katıl ve birinci olursan pro üyelik garanti:)