Popüler Konu Ödüller

Bir süre kullanma zaten ben kullanmayı düşünüyorum

@Zekta1 Coco Star Kurabiye kazandı
Tarifleri niye kaldırıyosunuz belki lazım olacak bize
Misal bir leopar desenli kurabiye kaç yuvayı yıkılmaktan kurtaracaktı
Halk kütüphanesi gibi arşiv yapılmasını talep ediyorum. Sevgilerimle

Arkadaşı da kutluyorum ayrıca.

Kaldırmıyoruz hepsi yemek tariflerinde

Kurabiye tarifleri yarışmasından kazandığım hediyem elime ulaştı severek kullanacağım, çok teşekkür ederim sevgili @isabel @Kazen ve canım nevoşum @Nevreste

Eklentiler

• IMG_7234.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 173
Kurabiye tarifleri yarışmasından kazandığım hediyem elime ulaştı severek kullanacağım, çok teşekkür ederim sevgili @isabel @Kazen ve canım nevoşum @Nevreste
İyi günlerde kullan canım

Bununla yapacağın keklerin hep çok güzel olsun inşallah.

Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah

Ooooo kuzuuu tam da kel yarışması yapacakken bu hediye ilaç gibi geldi dimiiii çok güzel, güzel kekler paylaş bizimle heyecanla bekliyorum ben

Ooooo kuzuuu tam da kel yarışması yapacakken bu hediye ilaç gibi geldi dimiiii çok güzel, güzel kekler paylaş bizimle heyecanla bekliyorum ben
Canım çok teşekkür ederim.. yarışma için iyi oldu

İyi günlerde kullan canım tekrar tebrik ederim

Güne yöresel yemekler yarışmasından kazandığım hediyemle başladım. En sevdiğim desenlerden biridir, memnuniyetle kullanacağım. Zevkli seçimi için @isabel e, ayrıca @Kazen Abi ve @Nevreste ’me teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_1788.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 211
  • IMG_1784.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 209
`