Çok Teşekkür ederim kesenize bereketBirinciliğinizi tekrar tebrik ederim.
Güzel günlerde kullanın .
Teşekkürler canımÇok güzel, iyi günlerde kullan
İyi günlerde kullan canım, tekrar tebriklerHerkese Merhaba. Pilav yarışmasından kazandığım ödülümü paylaşmak istiyorum sizlerle.
En sevdiğim desenlerden biri olabilir, bu zevkli seçimi için sevgiliisabel e Kazen abimize ve bütün emekleri için Nevoşumuza Nevreste çokça teşekkürler
Severek kullanacağım.
Eki Görüntüle 3555598
Nasıl yarışmaya katılabilirizBundan sonraki yarışmalarda,yarışmayı kazanan arkadaşlar,kadınlar kulübünün kendilerine gönderdiği hediyeyi fotoğraflayıp bu konuya ekleyeceklerdir. Her yarışmada bu geçerli olacaktır.
Çoğu üyeden yarışmada hediye yok mu?Ne gönderildi diye mesajlar geliyor.
Bazı birinciler konularda, bu hediyenin resmini koyuyorlar ancak arada kaynıyor, görülmüyor.
Bu sebeple,böyle bir kural getirildi.
Biz yarışmayı açan editörler yarışma kurallarında bunu ekleyerek ,buranın linkini vereceğiz..
Bu bölümde açılan kategorileri takip ederek.Nasıl yarışmaya katılabiliriz
Teşekkürler bebişimİyi günlerde kullan canım, tekrar tebrikler
çok tatlı bir takım. güle güle kullan canımHerkese Merhaba. Pilav yarışmasından kazandığım ödülümü paylaşmak istiyorum sizlerle.
En sevdiğim desenlerden biri olabilir, bu zevkli seçimi için sevgiliisabel e Kazen abimize ve bütün emekleri için Nevoşumuza Nevreste çokça teşekkürler
Severek kullanacağım.
Eki Görüntüle 3555598
Rica ederim bebişimTeşekkürler bebişim
hayırlı olsun .Herkese Merhaba. Pilav yarışmasından kazandığım ödülümü paylaşmak istiyorum sizlerle.
Severek kullanacağım.
Eki Görüntüle 3555598
Hayırlı olsun canım benimRamazan sofraları yarışmasından kazandığım hediyem geldi
Kahve sever biri olarak hediyeye bayıldım
Kazen , isabel , Nevreste çok teşekkür ediyorum kesenize bereket, rızkınız bol olsun
Eki Görüntüle 3579329 Eki Görüntüle 3579330
Teşekkür ederim NevoşHayırlı olsun canım benimİyi günlerde kullan
Çok güzelmiş çiçeğimRamazan sofraları yarışmasından kazandığım hediyem geldi
Kazen , isabel , Nevreste çok teşekkür ediyorum kesenize bereket, rızkınız bol olsun
Mutlu günlerde kullanın, çok güzel bir hediyeRamazan sofraları yarışmasından kazandığım hediyem geldi
Teşekkür ederim çiçeğimÇok güzelmiş çiçeğimiyi günlerde kullan
Teşekkürler canımMutlu günler de kullanın, çok güzel bir hediye
Rica ederim çiçeğimTeşekkür ederim çiçeğimBen de çok beğendim
Çok güzel. Keyifle kullan canımRamazan sofraları yarışmasından kazandığım hediyem geldi
Teşekkürler, sağ olasın canımÇok güzel. Keyifle kullan canım
Yaaaa bu neeeeee,ayyy bayıldımRamazan sofraları yarışmasından kazandığım hediyem geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?