- Emoji Skoru
- 37.181
- Puanlar
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım @EmiraSalih in ikinci hediyesi nolacak :))
Sana bi tane yeter dediler heraldeDaha madalyam bile gelmedi kiii![]()
Sana bi tane yeter dediler heraldegelir gelir kazene yaz bence..
@Kazen unutmuş olabilirDaha madalyam bile gelmedi kiii![]()
Daha madalyam bile gelmedi kiii![]()
Daha madalyam bile gelmedi kiii![]()

Madalyada benim gözüm kaldığından olabilir alamayışının nedeni@Kazen unutmuş olabilir![]()
Madalyada benim gözüm kaldığından olabilir alamayışının nedeni![]()

Baykuştan kolay ne varBenim de gözüm baykuşta kaldı o zaman![]()
Baykuştan kolay ne var
Doğum yapınca tıkla 7.takımın kapısını
Ben @Nevreste , @kaRamMell , @Elalis , @s i d e l y a , @tevafuk55 daha da var mı be ,bayağı çokmuşuzreferans gösterir alırlar seni
![]()
Sütüm olsun diye bol bol ye tahin helvasını,bak bakalım zayıf kalıyor musun?Ben şişko değilmisim beni aranıza alamazmişsınız![]()
O kilo almazSütüm olsun diye bol bol ye tahin helvasını,bak bakalım zayıf kalıyor musun?![]()
52 kilo ile emziren annelere girmişti @EmiraSalihO kilo almaz
Bebek doğar 3 gün sonra xs giymeye başlar
Ona baykuş falan yok![]()
50 oldu bitti işi52 kilo ile emziren annelere girmişti @EmiraSalih50 oldu bitti işi
O ara ben 90lı bişeydim ordan hatırlıyorumKız nereden hatırlıyorsun![]()
yaa kolay kolay unutmam bişi O ara ben 90lı bişeydim ordan hatırlıyorumyaa kolay kolay unutmam bişi
![]()
Son 10 hafta en sağlam kiloyu alma haftası :)) bu ara azcık kilo aldım ama geri vericem inş ..Şimdi fıstık gibisin ama naber
Ben şuan 60 kiloyum bakalım son 10 haftada kaç kilo alacağım bakarsın nazara gelirim![]()
Diyet topiclerinin önünden bile geçmesin fururum52 kilo ile emziren annelere girmişti @EmiraSalih50 oldu bitti işi