- Emoji Skoru
- 26.826
- Puanlar
- 1.073
Dimi bence de. Ama birgün kıyıcam ve eminim çok mutlu uyuyacağımBa yıl dımmmmm
İnsan kullanmaya kıyamaz ki bu güzelliği![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi bence de. Ama birgün kıyıcam ve eminim çok mutlu uyuyacağımBa yıl dımmmmm
İnsan kullanmaya kıyamaz ki bu güzelliği![]()
Oğluşunun çeyizine koy annesiDimi bence de. Ama birgün kıyıcam ve eminim çok mutlu uyuyacağım![]()
Ne uğraşlarla kazandım ben bunu , kaptırır mıyım geline. İyi misin senOğluşunun çeyizine koy annesi![]()
Tekrar kendım kazanmış kadar sevındığım canım arkadaşım . Güle güle mutlu , huzurlu günlerde kullan inşallah . Gerçekten çok zarif bir hediye her zamankı gibi . Dün akşam sahurda aklıma geldın . Yarın sabah bi bakayım acaba ben mı görmedım hedıyesını dedımHediyem geldiiiiii
Nasıl heyecanla açtım paketi anlatamam , ne kadar güzel bir duyguymuş bu böyle.
Hediyeme gelirsek ba-yıl-dımm tek kelimeyle. Deseniyle , renkleriyle bu kadar zevkime hitap edebilirdi gerçekten. Severek kullanacağım.
Zevkli seçimleri için @Kazen ve @Lisabella ablaya ,
Yardımları ve desteği için canım Nevoşuma @Nevreste
Ve bitanelerim ballarım @alimiyon ve @H E arkadaşlarıma
Çok çok teşekkür ederimmm
Bu da hediyem
![]()
Nevoş o kadar çok sevınmış ki 3 kere yazmşCanım güle güle kullanHayırlı olsun
![]()

Canim benim cok teşekkür ederim. Evet darısı bütün isteyenlere olsun inşallahTekrar kendım kazanmış kadar sevındığım canım arkadaşım . Güle güle mutlu , huzurlu günlerde kullan inşallah . Gerçekten çok zarif bir hediye her zamankı gibi . Dün akşam sahurda aklıma geldın . Yarın sabah bi bakayım acaba ben mı görmedım hedıyesını dedımBir girdim etiket yapmışssın bu kadar denk gelır
Darısı @alimiyon 'a![]()
Benim pcde sorun varNevoş o kadar çok sevınmış ki 3 kere yazmş![]()
İnternette sıkıntı olabılır .Benim pcde sorun var
Mesaj yazmaya korkmaya başladım
Ama çok sevindim yalan değil![]()
Hediyem geldiiiiii
Hediyeme gelirsek ba-yıl-dımm tek kelimeyle. Deseniyle , renkleriyle bu kadar zevkime hitap edebilirdi gerçekten. Severek kullanacağım.
Bu da hediyem
![]()
Kötü kaynana mı olacaksın kız? KK' dan alnımın teriyle kazandım diye hava atardınNe uğraşlarla kazandım ben bunu , kaptırır mıyım geline. İyi misin sen![]()
Şu mübarek günde dua niyetine Allah' ım amiiinTekrar kendım kazanmış kadar sevındığım canım arkadaşım . Güle güle mutlu , huzurlu günlerde kullan inşallah . Gerçekten çok zarif bir hediye her zamankı gibi . Dün akşam sahurda aklıma geldın . Yarın sabah bi bakayım acaba ben mı görmedım hedıyesını dedımBir girdim etiket yapmışssın bu kadar denk gelır
Darısı @alimiyon 'a![]()

Teşekkür ederim.Çookkk güzell ❤ İyi günlerde kullanın tebrik ederim.
Burdaki gelinlerin kaynanalarını örnek alıyorum. Artık benim gelin de burda benden dert yanar , tabi eline telefon verirsemKötü kaynana mı olacaksın kız? KK' dan alnımın teriyle kazandım diye hava atardın
Şu mübarek günde dua niyetine Allah' ım amiiin![]()

Son cümlenden sonra senden korktumTeşekkür ederim.
Burdaki gelinlerin kaynanalarını örnek alıyorum. Artık benim gelin de burda benden dert yanar , tabi eline telefon verirsem![]()
Hediyem geldiiiiii
Bu da hediyem
![]()
Neyse ki kızın olmayacakSon cümlenden sonra senden korktum![]()
Teşekkür Ederim EmiramOoo çok güzelmiş canım güzel günlerde kullan inşallah :) sonuna kadar hakettin tekrar tebrik ediyorum seni, nice başarılara![]()
Ya ikinci kız olursaNeyse ki kızın olmayacak![]()
Hediyem geldiiiiii
Bu da hediyem
![]()
TeşekkürlerTekrar tebrikler canım...
İyi günlerde,keyifle kullan...![]()