• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Evet cikmis nevo:rolleyes:ben de dun ogrendim kardesimden:olamaz:kargo sirketinden mesaj gelince diger kargolarimiz sanmis annemin dogum gunu icin aldiklarimiz:olamaz:yurtici kargo deyince ben anladim tabe:rolleyes:
Hadi hayırlı olsun gelince haber veririsin:)

@yasminsay Canım harikaymış hediyen, güzel günlerde, tatlı uykularınız olsun :KK200:

@Nevreste @Mune ablalarım, sizlerin de yılbaşı hediyesi saatleriniz çok güzelmiş, çok yakışmış. Mutlu günlerde kullanın :KK200::KK200:
Teşekkür ederim canım:KK200:

@yasminsay Canım harikaymış hediyen, güzel günlerde, tatlı uykularınız olsun :KK200:

@Nevreste @Mune ablalarım, sizlerin de yılbaşı hediyesi saatleriniz çok güzelmiş, çok yakışmış. Mutlu günlerde kullanın :KK200::KK200:
Teşekkür ediyorum canım benim ❤️:KK60:

Ben geldiiiiim:rolleyes:eli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldim:rolleyes:hemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimle:-)ayy cok mutlu oldum ya :KK36:darisi diger arkadaslarimin da basina:KK36:
Cok tesekkur ederim @Kazen @Lisabella @Nevreste :KK36::KK36:cok mutlu ettiniz beni kesenize bereket:KK36::KK36:
IMG_20190213_203034.webp
IMG-20190212-WA0048.webp
IMG-20190213-WA0061.webp

Back
X