• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Sütaş in ilk hafta kazanani olarak hediyem elime ulasti :KK36:

Sütaş a yarışmamıza sponsor olduğu için çok teşekkür ederiz.Umarim bu desteği ,ilgisi sürer.

@Kazen abimize de böyle bereketli güzel bir yarışma yaptığı için teşekkür ederim umarım daha da güzel işlerde başarılara imza atarsiniz.

Tabi ki yemek bölümünün editörü @Nevreste mizede teşekkürler emeği için.💕
Hayırlı olsun canım afiyet ile yersiniz inşaallah 💞💘

Benim paketimde gec olsada aynı gün icinde geldi. Bekledigimden cok daha iyiydi icerigi hosuma gitti herkese teşekkürler 😊 sütaş ve KK 😊

Eklentiler

• 55F74644-0759-4661-9897-ED03ED409919.webp
    55F74644-0759-4661-9897-ED03ED409919.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 96
Yeni gördüm canım mesajı ınternetim yoktu dün akşam üstü geldi çok mutlu oldum insan küçük şeylerden bile mutlu olabiliyor ya çok güzel birşey .
Hayırlı olsun canım afiyet ile yersiniz inşaallah:)
Bizimle resim paylaşmayacak mısın?Yarışma kuralımız hediyelerimizi paylaşıyoruz:)

teşekkür ederim canım sabahtan beri uğraşıyorum resim gitmiyor sorun var sanırım anlamadım

2.hafta kazananı olarak Sütaştan hediye paketim geldi :KK71: :KK71: kutu içinde buzlarla yollamışlar. Kargoya verildikten birkaç saat içinde ulaştı.

Bana oy veren başta @Kazen abi olmak üzere herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum :KK68: böylelikle Kazen abinin oy verdiği birinci olamaz miti de çürümüş oldu :-)

Eki Görüntüle 2284456
Afiyet olsun vitamin olsun tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻

Sütaş in ilk hafta kazanani olarak hediyem elime ulasti :KK36:

Sütaş a yarışmamıza sponsor olduğu için çok teşekkür ederiz.Umarim bu desteği ,ilgisi sürer.

@Kazen abimize de böyle bereketli güzel bir yarışma yaptığı için teşekkür ederim umarım daha da güzel işlerde başarılara imza atarsiniz.

Tabi ki yemek bölümünün editörü @Nevreste mizede teşekkürler emeği için.💕

Ve bana oy veren herkese tekrar teşekkürler 💕
Tebrikler bereketi bol olsun 👏🏻👏🏻👏🏻

Back
X