- Emoji Skoru
- 156.528
- Puanlar
- 798
Heyecandan unutmuştur burayı zor bulmuşLunya kimki @Minik meleklerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecandan unutmuştur burayı zor bulmuşLunya kimki @Minik meleklerim![]()
Çok şık çok güzel. Maşallah güzel günlerde kullan inşaallah
Bir gün kahvaltıya bekliyorum seniLunya kimki @Minik meleklerim![]()
Harikalar canım çok çok sevindim inan bende ağlıyorum he .Kahvaltı setim ve çaydanlığımbir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
@isabel @Kazen @Nevreste Allah bin kere razı olsun sizden![]()
KıskanmadımkiiiiiKahvaltı setim ve çaydanlığımbir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
Ay cok güzelmiş canım ya cokkk beğendim çatladım da yani bil kıskançlıktanKahvaltı setim ve çaydanlığımbir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
Bak ya 2 dk trip artırmadı, hemen de erit zatenBir gün kahvaltıya bekliyorum seni
Sana kahvaltı da göstereceğim![]()
Cook güzeller canım güzel günlerde kullanKahvaltı setim ve çaydanlığımbir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
Güle güle kullan canımKahvaltı setim ve çaydanlığımbir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
Ay cok güzelmiş canım ya cokkk beğendim çatladım da yani bil kıskançlıktangüle güle kullan
![]()
Bak ya 2 dk trip artırmadı, hemen de erit zaten![]()
Cook güzeller canım güzel günlerde kullan![]()
![]()
İnşallah darısı sizin başınıza :))Güle güle kullan canım![]()
![]()
Waoow harika minik, güzel günlerde kullan.Kahvaltı setim ve çaydanlığımbir kaç tanesini çıkarttım Eki Görüntüle 2293662
O görmedi bile o yokken geldi en derin ve saklı bir yerde muhafaza edeceğim :))Waoow harika minik, güzel günlerde kullan.
Bekledin bekledin, turnayı gözünden vurdun.Enişteye ne dedin, eve nasıl soktun. Ben en çok onu merak ettim
![]()
TSk ederim ama ben bunları kullanmaya kıyamam valla yaŞuraya birkoyayımmmm
tatlı musmutlu sabahlarda günlerde ,ailenle güzel dostlarınla kullan inşallah
bayıldım kuzummm
![]()
Valla ben olsam bende kıyamam beee nasıl kıyılır şunlaraTSk ederim ama ben bunları kullanmaya kıyamam valla ya![]()
HahahaaO görmedi bile o yokken geldi en derin ve saklı bir yerde muhafaza edeceğim :))
Hediyelerin ramazan sofralarına özel seçildi:)@BirTutamMutluluk20 çok merak ediyorrdun Eki Görüntüle 2293664 Eki Görüntüle 2293665