• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Eki Görüntüle 2233165 Eki Görüntüle 2233167 Hediyem yenilenmiş olarak beni evimin girişinde karşıladı yine :halay:

Ve ihtiyacım olan bir hediye ile karşılaştım.:KK15:

Tekrar tekrar teşekkür ediyorum @Lisabella ve @Nevreste :KK74:

Deseni ve renkleri çok hoş, eşimle bayıldık :KK37:
Ben geldiiiiim:rolleyes:eli bos gelmedim tabi hediyelerimle geldim:rolleyes:hemi de baya baya uzak uzak yollardan gelen hediyelerimle:-)ayy cok mutlu oldum ya :KK36:darisi diger arkadaslarimin da basina:KK36:
Cok tesekkur ederim @Kazen @Lisabella @Nevreste :KK36::KK36:cok mutlu ettiniz beni kesenize bereket:KK36::KK36:
Eki Görüntüle 2235474 Eki Görüntüle 2235475 Eki Görüntüle 2235476
Eki Görüntüle 2250738 Öncelikle @Kazen abi @Lisabella yenge @Nevreste abla çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için:KK36: gerçekten ihtiyacım vardı. Allah kesenize bereket versin🤲🏻 Çok çok mutlu oldum kelimelerle ifade edemem sevincimi o kadar heyecanlandım ki sabah mesaj geldi kargodan her kapı çalışında koşarak gittim çok güzel bir hismiş. İnşallah hiç birinci olamamış arkadaşlarıma da nasip olsun bu mutluluk:KK36: tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız:KK36:❤❤❤
Hediyem elime ulasti tekrar tesekur ederim @isabel @Kazen @Nevreste 😍😍😍bi de kendi mutfagimda cekeyim dedim:)
Eki Görüntüle 2279730
Bak @minik kalp0753 bunlar son hediyeler birde yasminin tabagi vardı akıllara zarar :rolleyes:

Hayır hediyeyi gelen hediyelerin arasında karisitiririm anlaşılmaz diyordum 4 tane kase geldi hediye içine o takımları koyamadim :D @Nevreste :D

Back
X