- Emoji Skoru
- 163.447
- Puanlar
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur niye olmasınHeeeee kek yarışması olacak yani nevoş![]()
AgustosOlur niye olmasın![]()
Nasip canımAgustos![]()
TebriklerYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştıSeverek kullanacağım
Hediyeniz için @Kazen @isabel ve editörümüz @Nevreste ye çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3029485 Eki Görüntüle 3029486
Teşekkür ederim canımTebrikler![]()
gulecgule kullanYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştıSeverek kullanacağım
Hediyeniz için @Kazen @isabel ve editörümüz @Nevreste ye çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3029485 Eki Görüntüle 3029486
Teşekkür ederimgulecgule kullan![]()
Vayyy coohhhseeeel kekler yaparsın artikin bizeeeeYöresel çorbalarda kazandığım ödül elime ulaştıSeverek kullanacağım
Teşekkür ederim canımVayyy coohhhseeeel kekler yaparsın artikin bizeeeecanooom çok güzel iyi günlerde kullan fıstığım
![]()
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanÖncelikle @Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.
Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta @isabel ve @Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.![]()
Teşekkürler Nevoşummmm.Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan![]()
Hayırlı olsun canım. Güzel günlerde kullanÖncelikle @Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.
Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta @isabel ve @Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.Eki Görüntüle 3030833
Vaay nefis kekler yapmak nasip olsun canım beniiiimÖncelikle @Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.
Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta @isabel ve @Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.Eki Görüntüle 3030833
Sağol canım@Margaret Hale @-cantanem- kizlar hediyeleriniz hayirli olsun gule gule kullanin![]()
Ay ben bunu görmemişim kii hemsoooÖncelikle @Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.