• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Öncelikle @Kazen abim, Allah’tan sabırlar diliyorum size.

Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta @isabel ve @Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. 🌹🌹🌹
F8C2B244-4CD8-4DAD-AEDC-FB43992957DE.webp

Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta @isabel ve @Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. 🌹🌹🌹
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan🥰❤️🌹😍

Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta @isabel ve @Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. 🌹🌹🌹Eki Görüntüle 3030833
Hayırlı olsun canım. Güzel günlerde kullan 😍🌹

Şerbetli tatlılar yarışmasında Kıbrıs tatlısı ile birinci olmuştum. Ödülüm bugün elime ulaştı. Kullandıkça hatırlayacağım. Başta @isabel ve @Nevreste olmak üzere vesile olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. 🌹🌹🌹Eki Görüntüle 3030833
Vaay nefis kekler yapmak nasip olsun canım beniiiim 🤩Cook guzellll İyi günlerde kullan🤩🤩

Ay ben bunu görmemişim kii hemsooo🥰 güle gule kullan ins,güzel pastalar yap süsle,buze de resim at🤩😍🤤🥰🍒🍒😘

Back
X