Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurabiye yarışmasından kazandığım hediyem geldiii
Benim kahvaltı takımım yoktu. Hep aklımdaydı ama bir türlü nasip olmadı. Bu kadar olur. Görünce o kadar mutlu oldum kiÇooook beğendim çok teşekkür ederim
Kazen
isabel
Nevreste Rabbim sizleri de mutlu etsin, bereketiniz bol olsun inşallah
Eki Görüntüle 3606768
Çok zevklisinizRica ederiz.Beğenmene sevindim
(Kendime de aldım aynısından
)
İyi günlerde, keyifle kullan inşallah![]()
Güle güle kullan canım çok güzellerKurabiye yarışmasından kazandığım hediyem geldiii
Benim kahvaltı takımım yoktu. Hep aklımdaydı ama bir türlü nasip olmadı. Bu kadar olur. Görünce o kadar mutlu oldum kiÇooook beğendim çok teşekkür ederim
Kazen
isabel
Eki Görüntüle 3606768
Çok teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım çok güzeller![]()
VaaayyyKurabiye yarışmasından kazandığım hediyem geldiii
Kazen
isabel
Eki Görüntüle 3606768
Tatlı perim çok sağollVaaayyysevdiklerinle bol neşeli cıvıl cıvıl kahvaltı sofraların olsun chommm
çok hoş çok tatliş bir takımmmmm
![]()
Kurabiye yarışmasından kazandığım hediyem geldiii
Kazen
isabel
Eki Görüntüle 3606768
Çok teşekkür ederim canımİyi günler de kullan ,hayırlı olsun canım![]()
Güle güle kullan canomEt yemekleri kategorisinde, Hünkar Beğendi ile kazandığım hediyem geldi.
Bu güzel hediyeleri içinisabel hanıma,
Kazen beye, editörümüz
Nevreste hanıma ve oy vererek birinci olmama vesile olan herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3666295
Teşekkür ederim KukrişimGüle güle kullan canom![]()
Çok güzelEt yemekleri kategorisinde, Hünkar Beğendi ile kazandığım ödülüm geldi.
Kazen beye, editörümüz
Nevreste hanıma ve oy vererek birinci olmama vesile olan herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3666295
Teşekkür ederim canımÇok güzelgüle güle kullan cano can
![]()
Harika,tam sana göre bir hediye canocummEt yemekleri kategorisinde, Hünkar Beğendi ile kazandığım ödülüm geldi.
Kazen beye, editörümüz
Eki Görüntüle 3666295
Sağol canımHarika,tam sana göre bir hediye canocummhem güzel güzel yemekler yaparsın hem de sunarsın bize
çok güzel bir seçim olmuş, afiyetle yiyeceginiz guzel yemeklere inş canocummm
![]()
Çok teşekkür ederimMutlu, sağlıklı, güzel günlerde kullan. Çok güzel.
Tekrar tebrikler![]()
Güzel günlerde kullan CanomEt yemekleri kategorisinde, Hünkar Beğendi ile kazandığım ödülüm geldi.
Kazen beye, editörümüz
Eki Görüntüle 3666295