Ödüm Koptu!!

gercekten rahatladım tsk ederım.. cınsel yol ıle bulasma olma ıhtımalı 0.. ozaman sıgıl degıl bu.. dedıgın gıbı hormonal olabılır..

ıcımı rahatlattın tsk ederım gercekten.. cünkü sıgıl olayını bende arastırdım neredeyse bütün sıtelerde aynı sey yazıyor: cınsel bırlesım, baskasından bulasma fln..

Benim de çok şükür başıma gelmedi ama netten bildiğim kadarıyla genital siğil öyle tuvaletten havuzdan falan bulşamazmış sadece cinsel temasla olurmuş..

bu yüzden rahat ol dedim ama sivilce gibi ufak da değil..sen yine de mutlaka doktora git..

Benim de çok şükür başıma gelmedi ama netten bildiğim kadarıyla genital siğil öyle tuvaletten havuzdan falan bulşamazmış sadece cinsel temasla olurmuş..

bu yüzden rahat ol dedim ama sivilce gibi ufak da değil..sen yine de mutlaka doktora git..

aslında annem üzülmesın dıye göstermıcektım ona ama dayanamadım anne bır bakarmısın dedım..oda basta bır sasırdı fln ama cok üzüntülü günler yasadın ya dısa vurmus üzüntü bır kac güne gecer elleyıp durma dedı.. sonucta annem yanı bu kadar rahatsa demekkı o kadar önemlı bırsey degıl.. dogru aslında haklısın doktora gıtsem fena olmaz ama ınsallah gerek kalmaz hemen söner gıder ordan o sey =(

ılk gördügümde dondum kaldım resmen ödüm koptu yanı hıc abartısız..

ve tekrar tskler canım destegın ıcın..=)

canım çoık geçmiş olsun önemsiz bişidir belki ama sen yine de bir doktora git önlem amaçlı yani
bir kaç güne geçmezse baktın git doktora yani
ALLAH sağlık ve şifa versin canım AMİN

kıl dönmesı olsa sıyah gıbı olur üstü öyle degılmı? yanı kara lık olur bıraz sıyahımsı?

tsk ederım ınsallah gecerrr =(

Anlattıkça bende çıkan şeye benzettim. Kıl dönmelerinde bazen okadar minik bir siyahlık oluyor ki büyüteçle baksan anca:1:
Benim bi'kere şey olmuştu. Böyle dar bi'şey giydim fermuar bölümü değince sızlar gibi oldu ama acıma da değil hani bi'şey olduğunu hissettim. Nedir, ne değildir diye biraz yokladım böyle dokunuyorsun şiş ama sıkılacak gibi de değil. Ben cildiyeye gittiğimde stresi vücudun kaldırmıyo senin yine bi'şekilde dışarı vurmuş kist bu dedi. Daha iltihap aşamasındaymış oyüzden krem vermişti bi'de baticon ile siliyordum mikrop kapmaması için...

Bi'de benim sırtım, omzum vs sürekli her stresli dönemlerimde kıl dönmesi, kist vs barındırdığı için eczaneden kara merhem diye bi'krem var iltihabı atıyo onu bulunduruyorum elimin altında tabii bu da doktor onaylı:1:

Böyle şeyler zaten ya stres ya da çinko eksikliğinden oluyormuş:44: Benim çok olunca çinkoya başlatmıştı, hap içmezsem tavuk, fasulye, nohut vs.tüketmemi istemişti.

​geçmiş olsun bir an önce doktora git sakın sıkma arkadaşım

Back
X