ödüm patlıyor dişçiye gidemiyorum :(

slm, direk konuya gireyim...
sol üst azı dişim ahftalardır hatta aylardır beni öldürüyor...su içerken bile kıvranıyorum, dişimi fırçalayamaz oldum, soğuk sıcak bir şey yiyip içerken gözümden yaş geliyor sızıdan...
çok hafif çürük var, ama dişçiye gitsem kesin dolgu yapıcak...ödüm kopuyor dolgu yaptıranlar çok kötü anlatıyor....
korkumdan gidemedim..eşim bile çocukluk yapma, yaptır kurtul diyor ama demesi kolay, az önce netten randevu aldım ama aklım fikrim dolgu aşamasının beter bir şey olduğuna...daha önce hiç yaptırmadım dolgu,...yaptıranlar bi tavsiye verebilirmi??çokmu beter bişey bu dolgu?

ben de 4 kez yaptırdım. üstelik 20lik dişlerim gömülü daha 18 yaşında olmama rağmen her ay bi tanesini cerrahi müdahaleyle aldırıyorum, ağzımda dikişler duruyor yaarın aldıracağım dikişlerimi. dolgu mu?? keşke 8 dolgu yapsalar da o dişim büyük diye kesmeseler ameliyatla alırlarken. dolguyu hissetmiyosunuz üstelik 2 saat sonra o tarafla bile yiyip içebiliyosunuz. iğne yapıyolar o bile hissedilmiyo çok fazla. çürük insanı mahveder valla beni mahvetti yeterince şimddi bi tane daha yaptırmam gerekiyor. diş tedavisi olayım derken sağlam dişten de oldum. ama benim dişlerimde sorun var galiba çok çabuk hasar görüyolar.. allah yardımcınız olsun, canınızı sıkmayın çünkü kurtulacaksınız üstelik acı çekmeyerek.

Dolgu da kanal tedavisi de yaptırdım
Acımıyor ama ben diş doktoruna gitmekten resmen kaçıyorum
Çünkü acısı değil de acıyacak psikolojisi,ağzıma her bir alet soktuğunda şimdi ne olacak,acır mı,o ses ne tedirginliği
Ama acımıyor o ayrı

diş ağrıyorsa artık sadece dolgu yetmez kanal tedavısıde yapacak dişçin sana cnm..ama uyuşturdugu ıçn hıçbırşey hısetmıorsun korkma

Back
X