• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odun gibi birine ne tesirli olur :(

bence uzak dur mesafe koy gelir uğraşırsa olur yoksa zaten bişey olmazzkafamçokkarıştı

oyle sacma seymı olur mus
sevıyorsa adam gıbı cıksın soylesın. o vakıt zorluklara bırlıkte gogus gelın
seven adam tanısır aılenle, takar elınede yuzugu. bu kadar basıt arkadasım sallıycaksın gıdecek...

Hiç vaktini harcama..daha ilerlerse sohbetleriniz, sen iyice kapılacaksın..
Kesinlikle uzaklaş..

Böyle kaçamak davranan birine aynen kendisi gibi davranacaksın. Kaçamak oynayacaksın, buluşmak isterse enteresan bir saat vereceksin. Sebebini sorunca "işim var" deyip kestirip atacaksın. İlgisiz olacaksın. Sorularına kısa cevap vereceksin. Telefonda da kısa konuşunca "bişey mi oldu" diyecek. Vereceksin "telefon bekliyordum aslında, ben seni sonra arasam...?" diyeceksin görecek gününü. Çivi Çiviyi söker... Neyse... Kızdım şimdi... Odunu da oklava paklar sanırım...
:oklava:

iyide sana umit verip gercek dusuncelerini soylemeyip yillar sonra hadi bak dalgana dese ne olucak demek ki gercekten hazir degil hatta ve hatta sana fazlaca durust bile davranmis biz kadinlarda hem dogrulari duymak isteriz duyduklarimiz hosumuza gitmezsse adami beter ederiz degil mi

belli ki seninde ilginin farkında ama ne seni kaybetmek istiyor nede sevgili olmak
bırak bpşver daha kararını vermekten aciz biriyle ne işin var
sevgine yazık napıyosa yapsın üstünede düşme
konuşsan bile soğuk konuş
tepkisine bak..

Aynı dert bndede var arkadaşım çok dengesiz bi insan, kaybetmekte istemiyor başka bişeyde hep kaçamak cevap verirdi. Belkide kararsız bilemiyorum ama bi arkadaş doğru söylemiş belliki bi ilişkisi var ve senide kaybetmek istemiyor hem karnı doysun hem pastası dursun istiyo aynen benim durumumda öyle
yaklaşık 1 haftadır soğuk davranıyorum ve afallamış durumda :1closedeyes: sende soğuk davran kardeşim bırak sal gitsin bakma hiç yüzüne arama sorma kendi acaba nerde yanlış yaptım da böyle oldu diyor zaten ama bunu soracak kadar cesareti varmı bilemem mafoldumben
bende unutmaya çalışıyorum bu aralar dengesizin birine kapılmışım farkında değilim senağlama

dön arkanı,düşme peşine bak o zaman arkandan geliyormu gelmiyormu ?
gönül kaçanı kovalar gülüm,hiç öyle ima mimada etme,bulunmaz hint kumaşımı oldu ki bu...

arkadaşı da odun olarak nitelendirmişsin,onu yontmakla biçmekle uğraşıp da hiç o güzel canını üzme bence....

Allah razı olsun arkadaşlar sizinde tavsiyeniz ve desteğinizle koydum mesafemi dün gene dik dik konuşuyodu bende hep alttan alırdım öle yapmadım posta koydum.:kedi:
artık konuşmuyoruz 2 gündür.bakalım nasıl gelişicek:içelim:

Her erkekte odunluk vardır da senin bu yazdığında odunluk namına bir şey yok..
Çünkü açıkça belirtmiş sana gönlüm var ama evlenmek için maddi manevi engellerim var demiş...

Allah razı olsun arkadaşlar sizinde tavsiyeniz ve desteğinizle koydum mesafemi dün gene dik dik konuşuyodu bende hep alttan alırdım öle yapmadım posta koydum.:kedi:
artık konuşmuyoruz 2 gündür.bakalım nasıl gelişicek:içelim:

ne münasebet ne hakla!!
dik konuşmak ne haddine ya
iyi yapmışsın posta koymakta
kendine gelsin
şimdi sen evliliği düşünüyorsun değil mi
söyle ona
kardeşim ben evlilik düşünüyorum konuştuğum adamda bunu beklerim ciddiyet isterim de
bence.... erkeklerle dini sohbetler yapma!!!
neden biliyor musun samimiyeti kaçar
hem sohbetin hem adamın
müsbet biri olduğunu biliyorsa bunu yapar adam ve kendini olduğundan farklı gösterebilir
bunu çok mübarek(yüzünden nur damlar ya insanın öyle bir kişilikti) bir arkadaşım söylemişti
çok mantıklı bulmuştum
bu şeytanın sağdan yaklaşması derler ya öyle bir şey
evlendiğin adamla yaparsın sohbetlerini hem daha tatlı olur kanımca:asigim:

madem dini sohbetlere bağlı o zaman evlenmeyi düşünmediği bir kızla ne halt yemeye görüşüp konuşuyor oyalıyor kızı
böyle bir erkekten beklenen(hak hukukun farkında olan) evlenmeye hazır hissettiği zaman bir kızla konuşması sevgili olması

Kızlar müjdeler olsun bizim oduncuk dile geldi seni seviyorum didi.Çok şükür elhamdülillah nerdeyse şükür namazı kılacaktımsositososito

şimdi ileriye dönük istişare halindeyiz ama en azından dost arkadaş muhabbeti yapmıyoruz.desteğiniz önerileriniz için çok çok çok teşekkür ederim.iyiki varsınızkaydirigubbakcemile5:içelim:vereliniortak

Hem odun gibi diyorsun hem de tesirli olmak için ne yapacağını soruyorsun.
Bence başından odun gibi olan bir insan aynı odunlukla devam eder..Bırak gitsin..Sen onun peşinden değil o senin peşinden koşsun..Bırak mesaj falan atma bakalım ne yapacak

dostlar sonunda olduopuyorumnanaktan

artık oduncukla sevgiliyiz hatta ailelerle tanıştık.Hatta evlilik bile düşünüyoruz
sizinle paylaşmak istedim.Allah razı olsun belkide önerileriniz sonucunda bu kadar olaylar gelişti
sizleri çooooooookkk seviyorum
kaydirigubbakcemile5

Back
X