Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedense yaş 17 ve internette tanıstınız gibi geldi![]()
Başka gezegenden değilller ama zaten farklı yaratılmışlar,öyle kabul ettim demek sanki farklı şeyler bekliyorsun da hadi böylede kabul edeceğiz artık gibi olmuş.
Seninle saatlerce konuşmaktan zevk alabilir ama mesela maça 5 dk varsa en duygusal konuşmayı ''hadi maç başlıyoor'' diye yarıda bırakabilir.
Doğaları gereği bu,kadınları önemsemedikleri için değil.
içimi dökeyim kızlar çok canım sıkkın
işim gereği sabah 8 den akşam 6 ya kadar tlfnum kapalı kalmak zorunda.Sevgilimlede ayrı yerlerdyiz.pek konuşamıyoruz.Tam akşam oldu konuşcaz diorz 10 dk sonra canım ben şuraya gtcm buraya gitcm hergün dışarda 11 de eve geliyor 20 dk konuşuyoruz uykum geldi sabah iş var diyip uyuyor.biraz alttan alıp idare edeyim dedim ama patladm sonunda:BU ne fırfır gb geziosn koca 24 saatte bana 1 saat ayıramıyosn dedim ondan öncede gelecekte olacak kızımıza isim düşünüyordum.zaten saçmalıyosun ne konuşuyoruz ki daha sen bi annene söyle beni çoluk çocuktan soğutma dedi.odunsun görmedm senin gibisini duygusuz dedim bnde Normalde hayatta söylemeyiz birbirimize böyle şeyler.neyse kapattı yüzüme.bnde bıraktm tlfnu diğer odaya geçtm aramış baya msjlar atmş falan terbiyesiz beni nie başkalarıyla kıyaslıosn falan offffffffff((((( haksız mıym ben?????
çok diil hiç konuşamıyoruz biz.birde ayrı şehirlerdeyiz konuşmayınca nasıl olacak.beni bu hale o getirdi zaten tam tersi nasıl olacak bilmiyorum konuşmamaya dayanamıyorum.ben buraya yeni taşındım ondan başka konuşup dertleşecek kimsem yok ki.onunda umrunda değil hayatına devam ediyor.zaten aramasam yine suçlu ben oluyorum hep haklı kendince
bende bendee :) onları ayrı bi yaratıkmış gb kabul ettim artık ben başka gezegenden gelmişler.o yüzden fazla takmamaya çalışıyordum ama bi yere kadar.sanki çok şey istiyoruz azıcık ilgi çok mu zorr
aynı şeyleri düşünüyoruz.biz kadınlar daha bi fazla bağlnıyoruz sevince haliyle onlarında poposu kalkıyor.eziyet etmek lazım herhalde ondan anlıyorlar.millet flört ederken sevgilisinin ayağının altını öpüyor.bu beni dövcek elinden gelse.
haklısın. bundan sonra yüz vermicem ister arasın ister aramasın onun aradığı kadar arıcam bende kavgada etmicem umrumda olmasın ...ohh ne rahat![]()
bu anlattıklarımdan bunu mu çıkardınız?tebrik ederim.23 yaşındayım ve internetten tanışmadım.bu kararı vermeden bi sorsaydında komik olmasaydın keşke
Kırmızıyla renklerdidigim yerlerden evet bunu cıkarttım :))
Cocukca ve ergence geldi söylemleriniz..
Komik oluncak bişey yok bunda :))![]()
peki internetten tanıştığımı nerden çıkardın ayrı yerlerde oluşumuzdan mı?her ayrı yrde yaşayanlar internetten mi tanışıyordur sence?bu bölümde benim anlattıklarıma benzer çok olay var.çok kişi yaşıyor bunu her ne kadar sana ergence gelsede. ki ben bu topici sen yada başkaları eleştirsin diye değil(/hoş senden başka eleştiri yapanda yok)bi fikir edinmek için açtım benim derdim bana yeter daha fazla beni meşgul etme
![]()
senın yuzunden banlanmamak için susuyorum![]()
:) neler söylemeyi düşünüyordun acaba :)bu kadar gerilme sakinn
gerilcek bir durum yok, kimin gerildigi ortada![]()
Aksama kadar ıs yuzunden gorusemıyorsunuz Eyvallah !
Aksam gezmelerı de ne oluyor ya hu ?
O sana zaman ayırmıyorsa sen hıc onemseme bak nasıl gelecek pesınden![]()
Nasıl olsa beklıyor benı dıyordur kendı kendıne rahattır da sımdı zavallı :)evet canım ööle yapmaktaym şuan kısasa kısas :)
içimi dökeyim kızlar çok canım sıkkın
işim gereği sabah 8 den akşam 6 ya kadar tlfnum kapalı kalmak zorunda.Sevgilimlede ayrı yerlerdyiz.pek konuşamıyoruz.Tam akşam oldu konuşcaz diorz 10 dk sonra canım ben şuraya gtcm buraya gitcm hergün dışarda 11 de eve geliyor 20 dk konuşuyoruz uykum geldi sabah iş var diyip uyuyor.biraz alttan alıp idare edeyim dedim ama patladm sonunda:BU ne fırfır gb geziosn koca 24 saatte bana 1 saat ayıramıyosn dedim ondan öncede gelecekte olacak kızımıza isim düşünüyordum.zaten saçmalıyosun ne konuşuyoruz ki daha sen bi annene söyle beni çoluk çocuktan soğutma dedi.odunsun görmedm senin gibisini duygusuz dedim bnde Normalde hayatta söylemeyiz birbirimize böyle şeyler.neyse kapattı yüzüme.bnde bıraktm tlfnu diğer odaya geçtm aramış baya msjlar atmş falan terbiyesiz beni nie başkalarıyla kıyaslıosn falan offffffffff((((( haksız mıym ben?????
banlanmamak için susuyorm dediine göre ortada evet :)))))) hiç güleceğim yoktu hihoyttttttt :)
ahahahAllah akıl fikir versin sana ne diyim
![]()
Aman dikkat..
İlişkinizde saygıyı kaybetmeyin öyle telefonu surata kapatmalar falan başlarsa olmaz yani
Bu tarz bi hareketi yapan insanın sana saygısından şüphe ederim
Sanırım ilişkinin bilincinde değil ya da o sorumluluğu tamamen almaktan kaçınıyor
Madem ayrı şehirlerdesiniz sende ders vermek amacıyla misilleme yapabilirsin
Yapamıyosan da yapmış gibi davranabilirsin ancak o zaman anlıyolar