- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
Merhaba hanımlar bugün eşime kızgın vede kırgınım. .Bugün benim dogumgunum ve eşim gecenhafta konusu geçtiği halde bugün unuttu..hatta 3 gün önceden bugün için plan yaptı bir eski araba fuarı vardı oğlum çok sever oraya gitmek için. Tabi bana sordu 3 gün önce bende olabilir demiştim..kizimin sınavı var diye o evde kalmak istedi ders çalışmak için ve bende onunla kaldım..eşim gitti oğlumla. .Hiç hatırlamadı bile dogumgunumu..
Zaten genelde kafası çok meşgul olduğu için unutkan bir tiptir ama işte insan yinede bekliyor ister istemez kırılıyor..önem verse unutmazdi diyor..
Ben yurt dışında yaşıyorum,burada ailem bile yok..arkadaşlarımda ..tek yakınım eşim..ama onunda umrunda bile değilim. .
Akşam eve geldiğinde de hatırlamayacak biliyorum.bende hiç birşey soylemeyecegim.
Anlamı yok zaten ben söyledikten sonra..
Çok birşey bekleyen bir kadın değilim halbuki.öyle pahalı hediyeler,en klas mekanlar filan umrumda değil. .sadece sevgi dolu bir kaç kelime biraz şefkat yeterdi..
Keşke şimdi annemin sıcacık kollarında olsaydım..olabilseydim..:- ((
Zaten genelde kafası çok meşgul olduğu için unutkan bir tiptir ama işte insan yinede bekliyor ister istemez kırılıyor..önem verse unutmazdi diyor..
Ben yurt dışında yaşıyorum,burada ailem bile yok..arkadaşlarımda ..tek yakınım eşim..ama onunda umrunda bile değilim. .
Akşam eve geldiğinde de hatırlamayacak biliyorum.bende hiç birşey soylemeyecegim.
Anlamı yok zaten ben söyledikten sonra..
Çok birşey bekleyen bir kadın değilim halbuki.öyle pahalı hediyeler,en klas mekanlar filan umrumda değil. .sadece sevgi dolu bir kaç kelime biraz şefkat yeterdi..
Keşke şimdi annemin sıcacık kollarında olsaydım..olabilseydim..:- ((